Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SFF derneci mogu svaku noc a djeca ne mogu normalno u skolu mrs bagro
HOCEMO ONLINE REZIM, NECU DA RIZIKUJEM ZIVOTE SVOJE DJECE I SEBE!!!!!
@ronarona3 ...ne seri mali,ici ces u skolu,nema vise online zaj*bancija,ionako ste nepismeni debili,ovo ce vas jos vise zatupiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni ovo zvuci gore od onog da se 7 dana ide a 7 ne ide. Pogubit ce se i djeca i roditelj i nastavnici u svemu ovome. Uzas. Ministrica pravi kiks za kiksom. Nije dorasla zadatku od samog pocetka preuzimanja funkcije.
Kakav je to modus.Kreteni pustite djecu da normalno pohadjaju nastavu.Roditelji ne dajte da vam debile djecu svojim mjerama.Ili ce dheca ici normalno u skolu ili nece nikako.
Čuvajte djecu od korone. Korona od sad napada svako drugi dan.
Stvarno za ne povjerovati kakve ima veze da li dijete ide u skolu ponedjeljkom ili utorkom, koliko vidim ministrica zna od danas koji dan se neko moze zaraziti.HOCEMO ONLINE REZIM ZA ZDRAVLJE SVIH NAS!
Ne oduzimajte djeci pravo na pravo školovanje. Škola putem online sistema je sve drugo samo škola NE .
E sad je vrijeme za povratak u skole jer sve ostalo je fuj nemoze dijete preko ekrana ucit sta vam je
I ko ja je razlika izmedju ovog i da idu svaki dan ? Sta virus nema u skoli pon, sri i pet ?
Ovo je bezzz... Nastaviti online za vise razrede, za nejasnoce odrediti dopunski u skoli, a najmladje rasirit po praznim razredima jer oni realno ne mogu sami.
Jel moze svaki treci, imam nekih drugih planova, pa mi se preklapaju termini?
Naj lošija opcija .Ako oba roditelja rade a djecu im cuvaju roditelji van grada.E sve ste isprobali uhljupi jedni.Pa djeca u SB nikada nisu prekidala nastavu.Al komplikujete u PM
Online znači da roditelji sa djecom bubaju nastavu.
Napravit će te degenerike od djece!!!
JAO LUDILAAAAA … nemoj svadu drugu sedmicu nije produktivno ali svaki drugi dan jeste, katastrofa … sta ces kada podobni upravljaju
OVOJERSMOTA ZANASU ZEMLU IZNASU DIJECU JANEMOGUDAVIJERUJEM DASEOVO IBREDLOZILO JESTELIVINOR MALNI DAMIDIJECA OBOLE.ZNTELIVI KOLKOJE NESDRAVO DADIJECA APOGOTOVO OZNOVCI JEDAN DAN USTAJU U7 AJEDAN DAN U10 ILI11 VINIZTE NOR MALNI ITREBAVAS SMJENITODMA KOGODJE OVO PREDLOZIJO MOREODMADA PO KUPI SVOJE PRNJE IDA ODEUNEKUSELENDRU DZECESE POZTOVAT OVAKAV IDIJOTIZAM.
OK …
Ovo je za one kao što je moja komšinica koja nema završenu ni osnovnu školu,ona kune sebe i sve oko sebe što nije bilo ove Corone u njeno doba jer bi završila 2 fakulteta i koja ranom zorom s prozora komentariše i predlaže ostalim stanarima u vezi početka školske godine i apeluje da se nastavi online nastava jer joj djeca dobivaju super ocjene i završavaju s fantastičnim uspjehom,a dok nije bilo Corone jedva da su završavali razred dovoljnim uspjehom.Pametnom dosta.
Pa jeste li normalni više bagro nesposobna?