Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sestru si zaduzila za sva vremena
Nama znaci sto si sestru zaposlila
@turbulencija41 Bio je konkurs i 3 inspekcije ....prvo se malo raspitaj pa pisi komentare, nemoj glup da ispadas jer mozda i nisi toliko glup koliko se cinis :) da si bar u pola obrazovan kao njena sestra hahaahahha
@MalaSamlijekom njena sestra je stekla zvanje MAGISTAR PRAVA NA DRŽAVNOM FAKULTETU dok ti gubis svoje vrijeme laprdajući po klixu. vidis li koliko si glup, da sam ti otac svaki dan bi dobio/la po jedan vaspitni da dodjes pameti
Lijep kadar
Raspala se zbog digitalnih sponzorisanih objava, upotreba vještačke inteligencije. Lijepo je juče Bakir komentirao saznanja kako su iskoristene društvene mreže i najavio utrkivanje, međutim to klix ne objavljuje. Neki će razumjeti šta govorim.
Jel ovo ona sto je sestru uhljebila u kjkp rad?
(SDP NIP NS) Islamski radikalci + Vehabije + Komunisti + Gay populacija = Malo... lud zbunjenog. ☝️ 🏳️‍🌈 KPJ (VLAST JE ČUDO)
Ko migrant u napustenu kucu3
Ova mala je lopov prve klase. Zaposli sestru preko neki mucki po konkursima a ovamo kao pravda, jednakost. Sram te bilo ako citas uhljebuso
Tako to biva kad Bakir najavi petak 13.
Jel ovo ona sto joj zaposlise sestru bez konkursa?Ona moralise???
"To se sada nama može malo reflektirati na naše procedure i usporiti proces, ali ipak ne shvatamo njegov potez kao zlonamjeran" Ja sam mislio da ovo ubrzava proces, jer se može novi mandatar odrediti ranije, ako je vlada sama podnijela ostavku, nego da se izglasava smjena vlade, pa onda traži novi mandatar.
A ko si ti? Izašla da se malo praviš pametna! Drži se radikalnih vehabija iz NiP-a. Prodali ste građane za vehabijsku vlast zato će te na sljedećim izborima nestati kao stranka NS ili vec kako se zovete.
Vi sto ne zivite u Sarajevu i ne treba da komentarisete. Hvala
Jel ovo ona što je sestru zaposlila dok je ministar bio Mandić...
...jel ovo ona uhljebusa?