Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo bas ono dno dna zato nam i jeste ovakva situacija, dobijes ono sto posijes jednostavno recenica a tako puno govori
@Glavonje Bas tako.I onda krivi politicari kriv ovaj,kriv onaj.Promjeni situaciju u avliji pa onda mjenjaj vrh.U nas vazda naopako
Ma mi smo inat bosanski.. Najpametniji smo na planeti.. ali u zutom..
Primjer BH drustva, ovako vam je i u kucama. Pljuni popisaj se ko ker, baci... idila. Nigdje u Evropi cijeloj nisam vidio,kao u Bosni sto ima ovog poganluka.
Ljudi su pogan ovog svijeta
ja ispod svoje kuće svako dvije sedmice nakupim po 2-3 kolica smeća !! i u EU se baca kroz prozore iz automobila samo što kod njih neko drugi kupi .. bem ti život !
Za ovu kulturu odnosno NE KULTURU nisu krive stranke nego gradjani!
kazne sopat!!!
dobre su gorazfsndke bule
Njihov obraz.
Divlja deponija moja smećara u mom oku, ej tugo moja oganj gorela .....
Birajte Komšića on će riješiti problem smeća