Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu samozvanu naciju Bosnjake bi najbolje bilo protjerati .Sto bi oni uopce tamo radili oni su u citavome svijetu samo kamen spoticanja . NAZAD U SAUDIJSKU ARABIJU to je vasa domovina i tamo vam je mjesto. Srbi sretan vam dan drzavnosti ako bog da uskoro da razmijenimo ambasadore. Pozdrv iz Istocne Hrvatske .
Oooo, sjetili se vi Hrvata u Federaciji? Svaka čast, napokon, ne znam kako vam dosad nije došlo iz pedu u gloovu!
ako vam se ne svidja u bosni, mrs u srbiju
Odavno je trebalo sve blokirati u sumskoj tj od onog dana kad su oni poceli BiH blokirati u svemu !!!!!! SIKTER
Vijece naroda RS! Covjece, kakvim se samo nazivima kod nas razbacuju ovi sto se (za svoj dzep) igraju vlasti. Sto gori i imbecilniji, to naziv tijela zeznutiji. Da su se bar nazvali sajam, stala, prdekana, sta je znam, uglavnom neko ime koje bi im svima prilicilo.
cudo sarajevo-x interesuje ova vijest kad brisu komentare njima nepozeljnih politickih stavova. fasitsti se bude fasizmu? to samo u jerry springer show moze, a i statistike i rezultati potvrdjuju da sam upravu
jednoga dana, u dalekoj buducnosti, shvatit cete da su jedini ugrozeni u bih - gradjani. ova sva prica o narodima jedino i jedino pogoduje ovima sto love u mutnom. da imate gradjansku drzavu, sa istinskim slobodama pojedinca, tu bi i svi narodi bili ravnopravni. kao nekakav garant protiv strahova, moguce bi bilo osnovati manje tijelo, nesto kao drugi dom naroda, koji bi mogao staviti veto na odluke za koje misli da ugrozavaju nekakav balans izmedju plemena.