Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije bolest sve sto boli.
Ja Boga mi ne gledam ko je koje vjere niti nacionalnosti kad izadjem u klub, a ti samo talasaj ogorcena BOSANCINO, ZAPELA NEGDJE U 90TIM GODINAMA. baj
srbi ne postoje, to je izmisljotina i laz, vi ste svi muslimani, a vi sto sebe nazivate \"srbima\" ste zavedeni i prevareni, neko vas slagao da ste nekakvi srbi,ma jok, kakvi srbi to ne postoji,nego vratite se svojoj izvornoj vjeri, ocistite svoju dusu i tjelo od zla i mrznje, vi ste muslimani i kad se vratite svojoj vjeri osjetice te mir i ljubav.
portupožarne??? WTF
ako bog da bit ce res pecenih vlascadi