Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opajdaro ofucana hebo te Alija Budnjo u gujcu
A da malo pogledate vezano za opremu koja je kupljena za Bjelašnicu i Igman šestosjedi na primjer koji nikada nisu stavljeni u funkciju isto kao i respiratori koji su kupljeni preko srebrene maline. Ima tu Afera da bi se jedan dobar roman mogao napisati čak i u više nastavaka.
Treba i nju i Konakovica iza resetaka na jedan duzi vremenski period !!!
okorjela ofajla i najodvratnije zensko stvorenje u drzavi
Vise mi nista nije jasno. Kad kaze da treba procesuirati Konakovica i Efendica to je za disciplinski. A policajca odmah osumnjicili i htjeli pritvoriti. O Djenanu da i ne govorim.
Hoce li.ikad Konakovic odgovarati za ono zemljište na Ilidzi prodato u bescjenje Čatežu
Eto kad samo procitam njeno ime citav dan mi pokvari...a za sliku da ne pricam🥴
A Mahir Rakovac, a Dženan Memić.....
Sarajevska Olivera Cirkovic
svi oni oraha u dzepu imaju..i doticna i jaranica sebija i sef fahro i “procesuirajuci” konakovic..trebala bi nam jedna dzinovsks metla i celicna volja naroda da se silni kukolj odstrani
Sud u službi mafije
Svasta pricaju o njoj....nista lijepo cut !
Pravosuđe je rak ovog društva.
Žena od afera
Dobit će ukor i reci da joj je žao i naravno jos bolju poziciju...
Ova kob´la je odavno trebala biti u zatvoru za amnestiranje kriminalaca koji joj odradjuju poslice i guraju lovu u dzepove.
Sve i da nista se bude, cijli grad zna koje je ovo smece manipulativno, nema njoj čista obraza dok god ovdje zivi ljudi ce je pljuvati, sve po zaslugama.