Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ijedan tender da Unigradnja ne dobije?
Ma za te mrcine treba kavez pa nek cuce tu par mjeseci pa da vidimo hocel\' biti odusevljeni za povratak. Oni ce krsenjem pravila zivjeti u boljim uslovima nego ja postenim radom. \'bem ti ovaj liberalni sistem.
\"Vlada Kantona Sarajevo je još 2007. od komunalnog preduzeća \"Pokop\" kupila objekat u Jukićevoj za 619.638 KM\" extra cijena, mora da su se rodze dogovorile cuj 600.000 km za rusevinu ... hajmo narod jos vise zaje.b.a.t.... nemaju oni pojma... Lopovi.
Neko iz Vlade KS i Pokopa je još 2007. oprao pare! Platiti 619.000 KM za 612 m2 onakve ruševine (1.000 KM/m2) je kriminal! Neko je 4 godine krio ovu kupovinu, nekom nije odgovaralo da se ova vijest objavi prije.
Fakat, jesu li ove \'veralice\' za uvjezbavanje bijega i upada u stanove? Koji mozgovi.
Pa moraju 8imat zid za penjanje da se obucavaju da ljudima lakse poslije provaljuju u kuce i stanove,ha ja
haha u pravu si ....ovdje ne mogu stati krimosi iz jedne ulice u sarajevu....
Ovo mi se cini nesto malo, bar 3x vece treba da bude...
nek su haharima napravili zid za penjanje a profesionalne penjace u ko j...