Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su pendreci, palice, elektro šokovi za neposlušne, a motike, lopate i krampe za uzorne?? Kakvi bolan kompjuteri i qrci, još da uče internet kriminal, gledaj goleti oko Sarajeva posječenih zbog ratnog grijanja, sve to treba ozeleniti i zasaditi, ima mjesta za milion stabala...E kad to posvršavaju, onda u Hercegovinu na "odmor" kod Boračkog jezera i ono što je ljetos izgorilo da sade iznova...da vidiš kako se jača karakter!
treba njima lopate krampove nek zarade zatvorski hljeb a ne da se izlezavaju samo batine i rad
Njima treba samo hljeba i vode dati,ccc. Bolje u disciplinkim centrima i zatvorima nego jadnim penzionerima i pojedincima na slobodi. Jebo majku da ne povjeruješ...
pa nisu maloljetnicima dali auto -.-
Ja kontala jesu,da još koji prekršaj naprave....jbg do mene je :)
Sad mogu vježbat krađu auta i hakovanje.
Skoda i kompjuter 18000??? Pa kakav su dobili kompjuter, najnoviji apple???? jer ova stara Skoda ne vrijedi 9000 maraka!!!
Jebo majku koja smo mi vukojebina da nam se moraju donirati KOMPJUTERI, pa Bog nas pogledao, danas kompjuter kao par patika, ali jok - daj jos sadake.