Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim se potvrđuje teza da su mediji u BiH većinom neobrazovani kada je u pitanju PRAVO i PRAVNI SISTEM. Zamislite da neki mediji u SAD-u, ili Njemačkoj stanu na stranu neke osobe u pravnom procesu samo zato što je ona \"celebrity\" ??? Svi smo jednaki pred zakonom. Ne smije biti onih \"jednakijih\" odnosno više jednakih, pa čak i ako obnašaju određene funkcije.
ja neznam sta je cudno, ja sam licno od 92 do 2010 imao 6 delozacija. I upravo je jos jedna na putu i odvade cu izletiti !
Stotine je ovakvih slučajeva po Sarajevu . te živio sa bakom , te živio sa nanom te sa djedom a ni grob ne znaju gdje su im . Vajni unuci i unuke bi na osnovu dva svjedoka I FALSFIKOVANE STANARSKE LISTE da uknjiže sebi 200oookm nekretninu e neće moći
Kolike primitivcine zatucane na ovom Klix-u. Pa sram vas bilo papcine kvazi-muslimanske, sram vas bilo! Musliman sam, al se stidim i svog naroda i svoje vjere zbog seljaka poput vas. Covjek je obrazovan, zar nam ne treba takvih u gradu? Pa sta ako je Hrvat, kakve veze ima?!?!? Da, to sto je dirigent ZNACI da treba imati stanarsko pravo, jer, za razliku od vas, on je obrazovana osoba, obrazovana i KULTIVISANA, kulturna osoba. Poznajem ga. Sram vas bilo papcine, ne znati ni M od muzike, a komentarisete. Da znate koliko je tesko biti dirigent, jezik biste grizli, seljacine, sa brda sisli, jos gusle svirate! Pu!
@Fatmir dzabe mu i da se zove sulejman veličanstveni
znaci ljudi nemogu da vjerujem kakve vi komentare pisete.Po tom vasem zakonu ja zivim sa djedom koji ima tri stana i ima tri kredita na njih i ostalo mu jos malo da ih otplati,covjek umre i ja kao jedini nasljednik u familiji nemam pravo na stanove ili imam pravo samo na jedan,jer zakon ne dozvoljava da otkupim vise od jednog stana.Pa kakve su to nebuloze.Ako ima ovdje neki pravnik koji se razumije u stanarsko pravo da malo bolje to objasni.Mislim sta ja imam s tim sto neko nema krov nad glavom a ja imam 3 stana.
PA vidi, Dario, možda je nekom Sandži za oko zapao tvoj stan...mislim nije možda ...nego sigurno...a pošto smo mi Sarajlije trenutno na društvenoj margini u ovom gradu...prvo idu Sandžaklije, pa ibejovci (istočna Bosna), pa hercegovci...pa ostali...E PA ONDA MI, pošto je to tako...nemoj da te iznenadi ako se sutra pojavi neki ibejovac dirigent s motikom da preuzme tvoje radno mjesto!
To zahvalite SDP-u od kako je on pobjedio na opšinskim izborima ovaj grad samo nazaduje, nijedan novi projekat nije pokrenut a da nepricamo o Aliji Behmenu kako gradonacelniku
Što Azem M. njegov advokat ne vrati stan od 120 kvadrata u Branilaca grada što je mazno matorom Srbinu u ratu?
to se kaze \"ocigledno da babin stan nekome namjenjen\". Jebiga bosanjacima muslimanima je najteze evo zasto! U SR ne smiju i niko im nista ne da U \"zapadnom mostaru\" ne smiju ni prismrditi a kamo li traziti nesto, e sad u fedaraciju svi mogu sta hoce pod uslovom da nisu bosnjaci muslimani jer bo suprotno ispasce da su \"ugrozeni\" a ako usput si i koji \"genije\"onda je sve otislo u PM.
sta je tu cudno, ja sam prije rata izgradio stan svojim sredstvima(privatno) i istovremeno imao stan sto sam dobio od firme gdje sam radio i dogradjivao svojim sredstvima s`obzirom da je bio mali. posle rata dali su mi mogucnost da otkupim samo jedan jer po zakonu ne mozes otkupiti dva stana, znaci ja sam otkupio stan koji sam vlastitim sredstvima gradio, a drugi zivi jedna porodica i stan ima \"status qvo\", niti ja mogu otkupiti niti ona druga porodica. e sad ovaj \"genije\" bi cak i od babe kupio i mi se svi ozalostili sto je ce sarajevo ako mu neomoguci ostatiti bez \"genijalca\", to pokazuje koji smo mi ohljupi da ne kazem primitivci.
i treba ga delozirati, ali mu treba dati zamjenski stan u zapadnom mostaru i eto zivjet ce u stonom i lijepom gradu
Mars napolje iz stana... Sve vas treba napolje na snijeg, na minus... Jedini je u BiH politika iznad pravosuda i iznad pravde.
A i šta će nam dirigent i te kjafirska muzika bolje dodjeliti stan Mehkom Torabiju , više nam je valjo za zaglupljivanje naroda sad možemo bolje vladati.......ha ha ha
garant je neko trazio povrat stana, sto je opstina ekproprijacijom/nacionalizacijom oduzela nekih 50-ih. vakat je i to da se vraca i placa!
da ima 9 stanova i ovaj bi htio... ima covjek vec jedan stan jebi ga ima gdje zivit... sto neb\' u taj stan uselio neko bez doma... ?!
E moja Europo, kome ti ukide vize,cccccccc Pa nas treba bodljikavom zicom ograditi, dokle god imamo kretene kao ove sto komentarisu na ovakav nacin!!!!