Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj daju im podršku?!?! Pa nije ovo takmičenje X factor!!! Kod nas je pravilo da se svi laktaju da budu glavni (direktori, ministri...) kad je super, kada treba uzeti platu, beneficije, kulirati, smješkati se. Eeee lutko moja lijepa...ima i ona druga strana rukovodećih pozicija. Kad je zayebano treba podmetnuti leđa i istrpiti, popraviti, odgovarati za greške...
pa normalno da je manji odziv, djeca u bolnici
ja ne znam koliko mor ona biti nenormalna da da takvu izjavu !!! uzas
Kako minimalizira situaciju. Sve je ko normalno, odziv nije drasticno smanjen, zovu ljudi daju podrsku. Cista balkanska suplja. Nigdje morala.
Ispravna je hrana, kajgana od ponedjeljka, al držali smo je na balkonu, ništa joj ne fali! Reko, jazuk je da se baca!
Da imas obraza ne bi se pojavljivala u javnosti gospodjo direktorice i vec odavno bi podnijela ostavku.Od srca ti zelim da budes uhapsena i pozivam policiju i tuzilastvo da to ucine sto prije.Znamo godinama za vasu nebrigu i neprofesionalnost ali ovo je prevrsilo svaku mjeru.
niko nije pomislio da je sve ovo namjestaljka,zao mi je djece...ali privatni vrtici hoce svoje.. a vi sto kenjate o svinjetini u vrticima,veliki bosnjaci koji pisu komantar sa pivom u ruci. nemate pojma sta se desava
ccccccccccccc i zamisli živjeti u istoj državi sa ovom damom, neću da je pogrdno zovem
bojim se da je ovo sve politicki potez,valja smijenu direktora napraviti JU...bas ih briga za djecu i nas,bolesne,gladne,mrtve...
Još što serete svi. A ako vas u kući sve sterilno, čisto uvijek. Nije vam se desilo da od vlastite hrane ne trčite u wc.
A u vas*
Nije.
Naravno ne pada joj na pamet podnijeti ostavku kao u normalnim zemljama
kod ove sam imo 4 iz psihologije !!!!
Šta li bi sa onim Rastoder ubicom? Zna li itko?
"nije mogla potvrditi da li će ovaj slučaj utjecati na ispisivanje djece iz vrtića u sklopu JU “Djeca Sarajeva”. Tebi to trenutno najveci problem? Pa šta misliš hoće li?
Sve mi je jasno, gnjev, ljutnja, frustracija, ali mi nikako nije jasno zasto svi zele da lincuju direktoricu? Da li uopste znate sta je salmonella, kako se prenosi, kako moze doci do infekcije. Objesili bi zenu koja objektivno nije mogla nista uraditi, a ostavicete radnika/radnicu koja je vrlo vjerovatno i odgovorna za ovo. Nije uopste bitno ko je kriv i kako, bitno je nekome glavu skinuti. Dajte malo spustite loptu, sacekajte rezultate pa skidajte glavu onome ko je zasluzio. Sta ako se pokaze da zena nije kriva, a vi ste joj toliko zla pozeljeli...
direktorica prima PLATU, i to kakvu platu, da bi nosila odgovornost za organizaciju i rad sluzbe. naucite se ODGOVORNOSTI uhapsite i optuzite ovu zenu kao sto bi se desilo u svako pravnoj drzavi!!!!!
@felichi, niti u jednoj pravnoj drzavi to so ne bi desilo, vec bi istraga bila uperena na proizvodjave, distributere, osobe koje su bile u kontaktu sa kontaminiranim namirnicama. Direktorica vrsi nadzor nad radom vrtica po direktivi ministarstva, a ne nad tenderima, ne nabavlja robu niti sklapa ugovore. Ne smeta mi da je razapnete ako ce vas to uciniti sretnim, ali ce dobavljac ostati isti, teta koja je prala guz... a nije oprala ruke i prenijela salmonelu ce ostati tu gdje jest. Pa kad dodje Arzija i nju cemo da lincujemo, pa cemo onda Branku da lincujemo, ali problem rijesit necemo, jer on je komplikovaniji, lakse je glavu odrubiti prvom ko ti naidje.
Puši urac ženo :)
Arzija je “odletjela” zbog Djeda Mraza, zar je Mirjana još direktorica!? http://www.nap.ba/new/kolumna.php?id=36
Nije valjala Arzija, valjda što je pokrivena. Gdje da je djeca takvu gledaju. Mislim, ono...