Sve mi je jasno, gnjev, ljutnja, frustracija, ali mi nikako nije jasno zasto svi zele da lincuju direktoricu? Da li uopste znate sta je salmonella, kako se prenosi, kako moze doci do infekcije. Objesili bi zenu koja objektivno nije mogla nista uraditi, a ostavicete radnika/radnicu koja je vrlo vjerovatno i odgovorna za ovo. Nije uopste bitno ko je kriv i kako, bitno je nekome glavu skinuti. Dajte malo spustite loptu, sacekajte rezultate pa skidajte glavu onome ko je zasluzio. Sta ako se pokaze da zena nije kriva, a vi ste joj toliko zla pozeljeli...
direktorica prima PLATU, i to kakvu platu, da bi nosila odgovornost za organizaciju i rad sluzbe. naucite se ODGOVORNOSTI uhapsite i optuzite ovu zenu kao sto bi se desilo u svako pravnoj drzavi!!!!!
@felichi, niti u jednoj pravnoj drzavi to so ne bi desilo, vec bi istraga bila uperena na proizvodjave, distributere, osobe koje su bile u kontaktu sa kontaminiranim namirnicama. Direktorica vrsi nadzor nad radom vrtica po direktivi ministarstva, a ne nad tenderima, ne nabavlja robu niti sklapa ugovore. Ne smeta mi da je razapnete ako ce vas to uciniti sretnim, ali ce dobavljac ostati isti, teta koja je prala guz... a nije oprala ruke i prenijela salmonelu ce ostati tu gdje jest. Pa kad dodje Arzija i nju cemo da lincujemo, pa cemo onda Branku da lincujemo, ali problem rijesit necemo, jer on je komplikovaniji, lakse je glavu odrubiti prvom ko ti naidje.
Prikaži sve komentare (70)