Komentari (363)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba ona podnijet ostavku već treba dobit otkaz.
Hejteru mačore stari, u normalnim zemljama ljudi podnose ostavke zbog mnogo manjih stvari od trovanja 150 djece. Al dobro, sreća pa nije tvoje, ja imam osjećaj da bi ti pričao skroz drugu priču da si nekim slučajem dio ove situacije.
Ne mjesajte kurtoazn ostavke sa daljim utvrdzivanjem odgovornosti i otkazima a i sankcijama.... U normalnoj zemlji...glava piramide daje moralnu ostavku bez obzira na krivdu a onda naravno slijede otkazi i krivicno gonjenje scih odgovornih u lancu...
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
podijeli svima onda otkaz u tom "lancu" pa sama podnesi ostavku. svi ste krivi stoko neradnička
Aj ba ne laprdajte vise, sad svi pametni, a grad i zemlja u sunetu. I moja curica je u ovom paketu, pa sta sad??? Krivaca vecih u gradu, pa hodaju dignute glave, a kriticari okrecu glavu kad ih vide. Prema tome, bolje hanume svoje poprašite, nego sto se busate komentarima.
Sikter kujo! Hebo te SDP koji te dovede. Jedna od uposlenica vrtića se vratila kući gladna toga dana. Kaže bila nekakva tjestetina za ručak to je tako bazdilo da nije mogla jesti. A to su sve jadna dječica jela, taj otrov, to smeće od hrane. Fuj, čim je došla poskupila je cijene vrtića fol kako bi usluge bile kvalitetnije. Pa šta se promijenilo gospođo Jovanović. Samo ste više vlahadurije uposlili bez poštivanja bilo kakvih procedura zaobilazeći konkurce. Pardon, griješim, dobili smo deda božičnjaka, više uskrsnih jaja, kvalitetno zapakovane svinjeće paštete, pacove, salmonelu i nestručno rukovodstvo vrtića... itd itd
Kako će direktorica proći poslije ovog masovnog trovanja, vidjet ćemo. Ali njeno pojavljivanje sa sunčanim naočalima na glavi poslije ovakvog događaja djeluje apsolutno neozbiljno.
jebiga sto nisu jeli zlatnim kasikama ha ja..
U ovom je trenutku mnogo vazniji glas razuma od zakona linca.
Sasvim je razumljivo da se prvo mora ustanovit sta se tacno dogodilo, a onda i preduzeti zakonom propisane mjere. Ukoliko je i direktorica odgovorna najmanje sto sama moze uciniti je ostavka.
Treba prvo Tuziteljstv mater *** sve Olos goli za cvaju ce i rodzenu mater prodati a briga njih za nisu dijecu Govna
Grize li te savjest,direktorice !!??
Ne trebas ti Mirjana utvrdjivati odgovorne, to je posao tuzilastva. Ti trebas,zasad,podnijeti ostavku ako trunke morala imas...
Skupili se moralisti na temi:) U svakom javnom preduzeću/ustanovi vlada javašluk aminovan od strane građana. Tačno je u normalnoj zemlji bi bila ostavka iz moralnih razloga. Ali u ovoj državi od 99% velikih vjernika nema morala uopšte, suludo je očekivati da neko da ostavku iz tih razloga. Da ima morala većina građana bi podnijela zahtjev za oduzimanje glasačkog prava, jer su oni direktni krivci za ovo što se dešava.
Direktorica je ok. Zena radi svoj posao i sigurno ce nacii odgovorne. Sta je sa porodilistem, odete da rodite dijete i kljukaju vas antibioticima da ne biste dobili mrsu pa niko nista!!!
U pravu si,radi SVOJ posao..
I jos si tu...U Radicevu i objasni svoje postupke i nebrigu...A onda za pocetak u Senoinu...
Gledaj joj cvika i face nemožeminikoništa ja direktorice i .......
Ma sto da da ostavku. To su samo djeca nisu ona vazna. Vazan je djeda mraz. Like za #djedmrazuvrticima i #trovacpromjeniomjestorada
Odgovorna jeste ali zašto ostavka? Pa nije je dao ostavku direktor centralne banke kome je 3 godine radnik krao milion, niti direktor doma gdje preminulo 6 djece, Dino Konaković ugasio kk Bosnu pa vlada ugasila Zemaljski muzej, pa papa narode
Ti ga samo u eurima primas jel. Ma ja da je dirala djeda mraza vec bi letjela od vas europejaca. Vako trovanje djece pa sta. Krmece pastete pa sta. Sexualno maltretiranje djece pa sta. Zena ima u svom mandatu ko svi drugi politicari zajedno. No nije dirala jdeda mraza. Naucila skolu, ovu prije nje sjevali zbog djeda mraza, pa se to cuva. Ima djed mraz sad i maju da im dodje da popravi malo atmosferu potrovanoj djeci
Znaš li papak normalno diskutovati, ni Arzija nije dala ostavku već je smijenjena a i ova će biti ali ne radi djece već je red na direktora druge stranke. Pozdravi djeda mraza kojeg spominješ i neka ti pameti donese.
Ma sto bi dobila ili dala otkaz na kontam ovaj narod.Znaci svaki novi direktor koji dodje ubacis salmonelu i idemo drugi jel to poenta ove glupe price.Pa nije supermen da obilazi sve vrtice i gleda sta ko radi.Utvrdit ce se ko i sta je kriv i taj direktno na robiju.