Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo je poljska ćenifa dostojna ove vlade. svi drugi objekti mnogostruko prevazilaze dostojanstvo vlada u b i h.
Direktorica Energoinvesta ga šipu Provalić Dilfašu
Krčme Energoinvest ko stigne i kako stigne Emerik Blum i Džemal Bijedić se prevrcu u grobu. Šipad i Energoinvest dvije najvece i najjace firme u bivsoj Jugoslaviji i to opljacksse i propade kao da ga ni Bog nije dao . Gdje mi zivimo i ko nas sve predstavlja . Da Bog da im za lijekova trebalo
zar Brankovic nije digo na noge ovu firmu???
Ama kako zakonito majke ti? 1.EI je drzavna firma, kad hoce da proda zgradu onda ide postupak privatizacije a to se radi preko agencije za privatizaciju, sto ovdje nije slučaj. 2. zgrada komplet pod hipotekom sto znaci da ce vlada dati pare a nece biti vlasnik. 3. 54 miliona?!?! ko to izracuna?
Od Energoinvesta je ostao samo logo E, sve su s*jebali alijini sinovi,neka su eto vam sada...mozete pod ruku jedni druge i na dzumu,ladno.42.000 radnika je brojao Energoinvest u zlatno doba komunizma,sada u kapitalizmu ga duvajte bakiru .
Puko bih direktorici od šege.
Direktorica scepit adut, i ona ucila od SDA, sve po zakonu.
klasicna SDA skola Brankovic :"Ne znam kako al po zakonu je bilo..." pogane SDA balike tj. islamizirani seljacici ce nam doci glave vise nego chetnici i ustashe zajedno!
Cuj da se Energoinvest uporedjuje sa Siemensom i Alstomom. Vidjela zaba gdje se konji kuju, pa i ona digla nogu. I jos nesto Bisera. Alstoma je kupio GE ima vec koja godina.
Biseraaaaa, j.... li ti majku, pokrala si mi moje dionice, nabijem te na k......
A dobro zurnal su novinari. Da se uradi ovo sto oni kazu bio bi teski kriminal. Sumnjam da je iko glup da to uradi da sa racuna firme isplacuje vlasnicima iznos imovine koja je prodana. Iako ako se sjetimo brankovica i stana koji ke zakonski kupljen onda ne iznenadjuje sto neko sumnja. Racunovodstvo je jasno vlasnicima se dijeli dobit. Da bi se dobit obezbijedila mora se ista ostvariti a od prodaje imovine se manjim dijelom ucestvuje u tome.
@sizif-bez-posla Novac od prodaje objekta u vlasništvu firme će ,nakon što se podmire STVARNE GAZDE u BIH strane banke ,biti prikazana kao dobit te će od POČETNE cifre biti isplaćene dividende privatnim dioničarima, živi bili pa vidjeli. A vlada će dobiti zgradu koju mora renovirati sa još par mil.
Ovde se može uhljebit minimum 3000 činovnika svih kategorija jedino im sad fali vozni park koji će doći predpostavljam na red. Ja se zaprićo, odo pokosit travu Omeru , 13 duluma 7maraka elhamdulila.
Da slucajno nije Bisera kadar SDA?
Prodaš GLAVNU ZGRADU direktorko, a tvrdiš da na ovaj način Vlada podstiče poslovanje Energoinvesta!?
Prodaje se samo dio zgrade