Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je 100 % gore od ovih pucnjava a niko ne komentarise...
Trebali smo komentarisati i paziti u Oktobru,sad nema efekta.Valjda cemo biti pazljiviji za 4 godine.
pravo bratstvo i jedinstvo.
APSOLUTNO ME NE INTERESUJE. ZAŠTO? TREBA DA SE NASEKIRAM PO MILIONITI PUT. ŽIVIM JER MORAM A VRLO DOBRO ZNAM KAKAV JE ŽIVOT KADA TI KAPU KROJE KRIMINALCI. TO JE SVE SAMO NIJE ŽIVOT. KADA SHVATITE DA ŽIVITE, PO NEKOJ KAZNI, U NAJGOROJ VUKOJEBINI NA SVIJETU, DA NA OVOM PROSTORU ZA OBIČAN NAROD NEMA SREĆE, ŽIVOTA, LJUBAVI, NEMA NIČEGA ONDA NEKAKO LAKŠE VOZITE DUŠU DO SUDNJEG DANA. TO JE JEDAN JEDINI NAČIN NA KOJI SE JA BRANIM. JEDNOG DANA ĆE SE SNIMATI FILMOVI O ZEMLJI U KOJOJ SU VLADALI LJUDI KOJI SU MISLILI SAMO NA NJIH SAME I PROUČAVAĆE SE KAKO TO DA TOLIKA SIROTINJA KOJA NIJE IMALA NI POSLA, NI PRIMANJA NITI ŠTA DA JEDE NIJE UMIRALA MNOGO BRŽE. NARAVNO FILM ĆE BITI O BOSNI. NISMO NI SVJESNI U KAKAVOM PAKLU ŽIVOTARIMO.
Ja sam šokiran.
To se samo nama pričinilo.
hajmo 10 dana u zatvor pa na lijecenje na vikendicu
.. ma cudi me.. Cuj to uradili. Jao jao jao.. Bas sam iznenadjen!
E CUJ TO
I šta onda, k'o da će tko za što odgovarat ???
Meni se cini da je ovdje glavni problem sto je ostecena neka firma iz Laktasa?! Hm...
Lopovi nemaju neciju a ni vjeru... oni vjeruju samo u lovu
nama kad bi nekomogao da sa danasnjimdanom ukine sve dugove ,za godinu dana bi sve doveli na istostanje.samosegleda koce koga.
hebli vas inicijali vise. dok skontam sta je ko kome uradio prođe dan