Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Individualni program"...samica brale!
Sudije su najveci kriminalci u BiH
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Eh cuj ne moze dashvati kako sidije pisu dopuste.Sudije bi i one stv ari za pare dali a dato ne ucine za dopust.
goli otok...tucanje kamena to je zatvor .ovo je teretana za robijase koji imaju bolje uslove nego mi slobodni
Ako je tako lijepo idi
Nema tu resocijalizacije
Uveden je red ko moze i kojom linijom se moze droga unosit Naravno "ako me ima tu" onda moze
Dajte vi njima steroida, a onda proteina i kreatina da fino odrzavaju misicnu masu, steta da toliki uhljupi propadnu
Iduće sedmice hoćemo članak kako čuvari unose drogu :-)))
Kaže najgore u USK, treba li dalje šta reći.
Ta divna parlamentarna demokratija, sve više zatvora za malog čovjeka. Kako to da mrskom socijalizmu nije trebalo toliko kapaciteta po zatvorima, a svi kukaju da je tada bila policijska represija.
Imao si vise kapaciteta - bila veca drzava. Moglo se sluziti od Vardara pa do Triglava, od Djerdapa pa do Jadrana. Plus si imao sistem gastarbajterskog rjesavanja problema. DB tutne krimosu pasos i kaze mu da ce ga ubiti ako ga ulove da krade u Jugi - no slobodno moze krasti vani. I to tako ide fin komad vremena... dok ne zariba drzava a ostanu te uredjene igre DB-a i kriminalaca - pa dobijes prvo brdo jeftine droge a onda i kriminalne klanove.
Mislim da je i opste poznato kako ljudi u zatvoru zive. Imaju potpuni ugodjaj, od telefona, interneta, dostavljaca hrane i sve sto pozele (provjereno znam, cak imam i fotografije iz zatvorskih celija koje sam dobila).. Nije samo u nasoj drzavi tako, nazalost i Makedonija i Crna Gora imaju slicne propuste..
Nije to propust. Propust je sto se sredstva koja bi trebala biti koristena za rehabilitaciju zatvorenika "bacaju na kamaru" u nadi da ce ih to nekako rehabilitovati jer imaju pristup tome. Kao kad neko kupi neki komad alata ili kompjuter - i umisli si da zato sto posjeduje busilicu i PC da je i majstor i informaticar. A ne zna ni staviti borer ni podesiti email - jer nije naucen kako. Kao i ovi koji ne znaju kako rehabilitirati zatvorenika - ali ce kupit opremu za to.
Bravoo Redzo 👏
Respect za Direktora
kao sto rekoh, ako raja zeli da u zemlji bude bolje treba protestovati pred sudom i sipom. pred audom da rade odgovornk svoj posao pred loliticarima da uvedu atrozije zakone(kopiraju) pred sipom da pohapsi bagru