Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes mislit kakvi su to radnici kad nisu primili 30 plata , 70 toplih obroka, 20 regresa a ne mjenjaju preduzece hehehe pa id cega zivite jbt ja kad ne bi dobio 2 plate bio bih bankrot mrtvi
recept. svuci firmu u ravan , zaduzi kreditinma , rijesiti se starih radnik (ugovora) , Prodaj srbiji jeftino ..primi nove radnike - ugovore .. e tako posluju firme u rs-u
A koji je to direktor dao ostavku na zahtjev radnika? Njih iz fotelje može izbaciti jedino njihov stranački vožd koji ih je tu i uglavio.
Sad će Duduk iz Rusije, on je rješenje svih vaših problema ... Samo morate znati da vas je on i uvalio u SVE vaše probleme ... Znači, riješite se govnara i nadajte se boljitku, u suprotnom potonut ćete još dublje ... Sretno i pamet u glavu . . .
Samo jedinstvene Željeznice BiH mogu riješiti probleme željezničkih radnika u državi.
Samo jedinstvene Željeznice BiH mogu riješiti probleme željezničkih radnika u državi.
jeste da dug onda bude 1 milijardu. Zeljeznice su gubitasi u tom grmu lezi zec
Samo jedinstvene Željeznice BiH mogu riješiti probleme željezničkih radnika u državi.
Slame "braćo" ,slameeeeee😀😀😀😀😀