Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kod vas toga nema. osim onog julija asanža
Tako je...Ovo nema nigdje...Oce da zatvore čovjeka Nermina...Zato što je pokazao u kakvom je stanju pravpsuđe...Al dignut e se svi ako ga osude...Sud bih ce sam sebi potpisat potop!
@Ecolo treba navaliti na pojedince koji su krivi jer bi potop suda BiH odgovarao samo Dodiku i nikome vise. Vidis da to svjesno rade.
sve si ti to fino rekao i sve mi znamo, jedini je izlaz da tvoja zemlja "zapovjedi" Incku da nametne novi zakon o VSTVu
Nisu takvi postali problem, već su uvijek i bili
bojler i topla voda su odavno izumljeni... stranacke oligarhije su postavile svoje ljude i oni su sada nedodirljivi...
Podneses krivicnu prijavu za zloupotrebu polozaja protiv rukovodioca, krivicna prijava 4 godine lezi u ladici, zatim slijedi istraga koja traje vec 2 godine, ne podize se optuzba...Tebi on za tih 6 godina zagorca zivot na milion nacina mobingom, uz stalni pritisak da ces dobiti otkaz...Pa budi posten, i pokusaj sprijeciti kradju budzetskog novca pored ovakvog pravosudja.
Bosnu hvali u Ameriku se zavali.
Svakoga ko prijavi, ukazuje ili se bori protiv korupcije odma pritvoriti za širenje lažnih vijesti i uznemiravanje građana. Po mogućnosti takvu osobu izolirati i natjerati da kukuriče 24 sata.
Dobar BiH gradanin onaj koji ima obaveze prema drzavi i nema prava.
Ipak idimo mi put do uspjeha hvala ti Duffy
Dok se svi ne dignemo i stanemo pred kriminal i korupciju nema nam bolje
Hahaha dok narod ne izadje na ulicu nista jer narod podrzava ovaku drzavu da nista ne rade i piju espreso po dva sata uz drustvene mreze djaba wifi haha
Svi stranci vole Bosnu, a zasto i ne bi? Plata 150K. dobra hrana, dobre zene, more blizu, jeftine nekretnine. Sjecam se na Barscasiji se zaustavi dzip od OSCE-a i iz njega izadjose 2 koke u cizmama do koljena. Vjerovatno rade kao prevodioci ;). Znaci dobro se zaradi u Bosni, dobro se jede, dobro se jeb*** a svi su nesto kao zabrinuti.
Svi su zabrinuti i ukazuju, stanje sve gore i gore
E moj Petere. Muriz, Davor i Fereget po nagovoru Inzka koji kaže da 100.000 ljudi na protestima može promijeniti stvar bolje od njega, pozovu ljude i dođe nekoliko stotina. Ali zato pisati oo portalima i društvenim mrežama možemo kukati po vascijeli dan.
ma ko je re'ko da ima korupcije vođeka u nas, ne uzubillah