Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta očekivati od UZPovaša, da rade na stabilnosti regiona? Naaaah
prije bih rekao da još uvijek ginu za Tuđmana i njegovu viziju, al haj...
al zato ste vi faktor stabilnosti na čelu sa trezorasem i sjebijom , nema dalje e
Avdo Avdic istrazivacki novinar No1 u BiH!!! Za sve je bio u pravu.
Daniel Markic nije bio u Hrvatskoj, vec u Francuskoj 19.10.1990. god. kada je vojna obavijestajna sluzba JNA, KOS napravio i objavio na JRT lazni interviju sa penz. generalom Martinom Spegeljom u kome ga je predstavio kao osobu, koja je radila na nezakonitom naoruzavanju u Hrvatskoj. Ovo je bila samo jedna od laznih operacija jedne obavijestajne sluzbe.
chuj oni obavljani razgovore sljudima iz bejha. oni kodasu odavle ane odanle.
sreća izbrijan sam, nabacit ću majicu neke metalike da me ne pretresaju na granici...
Hak ti sutra s' Mehtom na kafu, pa rijesite to u 3 oka .. 😁😁😁😁😁
Nek' je on odletio u Zagreb na operaciju. Ja bih se bojao da mi šta ne učine :-)
Bez panike narode svim vehabijama i selefijama ce doci kraj ubrzo u BIH. A za one koji misle " musliman sam pa se netrebam bojat njih" oni su najvise u zabludi.
Dje je taj famozni ruksak sa oružjem...gdje su dokazi talibani...pravi dokaz je teroristički akt u Bugojnu
UZP su Zlo mamicuuu im njihovu
WOLVO@ NAZZI JAVI SE
Svjedočenje desetina ljudi se ne može pobiti. Ova vlast u Hrvatskoj je dno u svakom pogledu. Sire fasizam, ustasluk, laži, podmetanja i oni su dio EU.Nazalost.
Pazi njega, da samo zna kakvo misljenje ima Evropa o trenutnoj garnituri vlasti u HR ne bi ovako kokodakao. U sve evropske drzave su se vracali njihovi gradjani koji su ratovali u Siriji, znaci mudzahedini. I sad se ustase, kao, našle da štite Evropu od islama iz BiH. Eto, sad imamo i zvanicno priznanje cime se sluzila i sluzi ustaska HDZ politika kako bi dobila podrsku za treci entitet i ostvarile snove krivoustog.
hajde sve priznajte sve pa recite da ste radili u "interesu" dobrosusjedskih odnosa
Pa, kažem vam ja - gdje ima dima, tu je i vatra! Ovako će SOA mic po mic morati da iznese sve detalje ponovnog udara na Bosnu - posebno na neHrvate!
Mektić se blamiro
ogradit ćemo mi ogradu oko vaseg kaveza 😂😂😂
https://www.maxportal.hr/vijesti/banjalucki-rtrs-razotkrio-aferu-ciji-je-cilj-bio-osramotiti-hrvatsku-predsjednicu/?fbclid=IwAR3JKbditD6kqWBmAO4Zwd89QnhVBQXntQ77lgpURlqVDtbnkOmWnYx1h4I