Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ubio Jozu Leotara
Na kraju ce Tuzilastvo reci kako nema osnova za pokretanje krivicnog postupka.Zar ce Tuzilac da krivicno goni brata od tetke.
@sarajevskeuskestaze2 Ti si ocito zalutao u mrak fasizma i mrznje. Sto prije zapocnes sa liječenjem, prije ces se izliječiti
Koje kino..Osman uzvraca udarac drzavi koja je clanica EU i NATO saveza😂😂😂😂😂
Trebalo je imati m**a k'o Avdo Avdić pa pokrenuti lavinu. Pomaže njima i BIA sigurno, oni su glavni. A Bošnjo parove gleda i skrola pik.ba
Ovo je neka pizda, pravi muskarac gleda u oci kada se rukuje
Gdje su predmeti : Referendum Boksit Cetnicki pokreti Logor Alumina
http://www.zurnal.info/novost/21988/sda-direktori-dodijelili-13-miliona-maraka-cesirovim-firmama
Ja mislim da je KALIMERO dobio te podatke
genter
Po facama se da zakljuciti da su i jedan i drugi pojaki stranacki uhljebi pa je vec sada strah dali ce ovaj sisjedski skandal uopce biti do detalja rasvjeyljen.U svemu ovom me zabrinjava indolentno ponasanje OHR - a i MZ - a a posebno njihobog visokog ne radnika Inzka.
hrvati s pravom petljaju, jer će su trenutno po brojnosti 4. sa 7% populacije, prestigao ih nedavno broj migranata smještenih u kampovima..
dzuvo je bio uzpovski potrcko, imao njihov pasos, pricao njihovu pricu o hiljadama terorista, sluga kriminalno fasistickih krugova covica i fahre radoncica dok sad.isti ti krugovi gledaju da sklone novog direktora koji ocigledno odlicno radi svoj posao i zalosno je da bas ti indijanci covic, fahro i dodik kontrolisu sud i tuzilastvo BiH
Zar britki umovi jos uvijek misle da se tako osjetljiva pitanja rade na način što ćeš nekog izvući iz kolone na granici i pokušati ga učiniti svojim dousnikom. Ma hajte molim vas.