Komentari (375)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je udar ne samo na Bosnjake, nego na sve gradjane BiH, kad se kriminalci pustaju na slobodu, a sirotinja se za metar drva po kratkom postupku rjesava.
Nije kriminalac ako nema dokaza, vidis da mu ne mogu ništa. Kriminalci su Radoncic i slicni koji hoce da ga maknu, svi znamo za fahrine radnje.. Biti optuzen nije isto kao i biti kriv, treba to i dokazati.
SDA - sramota za BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Zakon je za siromašne. Elita ima svoj sistem. Jos jednom dokazano !!
Hvala Allahu Osmica heroj naš. Sve dok smetaš Gordani i njenoj pudlici Olegu, Miloradu, Čoviću, Čamparama, Selimovićima, Dinokijima, Katicama, Tegeltijama i ostalim mrziteljima JAKE BOSNE, ja ću te podržavati. Živ bio 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💚💚💚💚 Jugobalijanderi nek kmeče. Sutra da izgube državu tebe bi krivili što ih ne zaštitiš.
Pishanje po sirotinji....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treba jeb..ati mater, dajte imena sudija, da vidimo ko ovo kolo vodi. Ovo je sramota, kod mijenjaja politicara, takodjer sudije i pravosudje noraju biti prioritet.. Sramota i bruka
Pušten da završi fakultet.Samo nezna koji.
Kraj 1. Sezone serije :”Diploma” reziser: Asim Sarajlic Scenarista:”Bakir Izetbegovic” Kostimograf: “Fadil Novalic”, zahvaljujemo se Sudu BiH, Firektu Prevljaku na podrsci koju je pruza da se ova sezona zavrsi da sretnim krajem.
Sjedi narode i gledaj kako svaki svoj narod handri u mozak... me mee mee meee
pušten Mehmedagić , Hrvat.Ovo puštanje je napad na Bošnjake .Da je Bošnjak u pitanju nebi ga pustili .Skandalozno.
antibosnjaci na aparatima!
Hahaha pa ko da se mora sastajati, postoje i telefoni ako sud ne zna.... Cccccccc
Bavite se malo predmeteom ikone
Ok borba protiv korupcije , lažni diploma i tako dalje. Zašto se počelo sa tim od direktora OSA-E?
Pa ne, treba poceti od kupljenih diploma za varioca, vozaca, tesara. Ja glupog naroda, na kakvim ste vi drogama ljudi? Jeste li vi normalni? Pa za ovo se svugdje u svijetu daje ostavka, to je skandal, a kod nas normala, ono nase "pa nisam samo ja kupio diplomu. Cuj ona diplomu iz Banja Luke, ona je validna.. po meni politicari nisu problem, pravosudje je to koje treba prvo rijesiti..
Kako sam izenadjen🤣
Dzaba se toliko trudio scepo radoncic sa svojom bratijom,doBikom i legitimnim jugoslovenom
ŠKOLOVAN NEMA ŠTA!!! MA PUCA OD ZNANJA!! MALO IH JE OVAKVIH DA POZNAJE MATERIJU SA KOJOM BARATA!!
Ovo se zove UZNEMIRAVANJE JAVNOSTI!
Je..m ti 'vaku državu!!!
TATJANA SDA-ov plaćenik ,srami se kravo!!