Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' ovo onaj sto je smjenjen pa ga ovi eksperti odmah vratili cim su dosli opet na vlast? ccc eto vam ekspertska vlada i njihovi kadrovi :)
PAPAK NA NIVOU !
Kako javnost već jednom ne svati da u ovoj zemlji ko imalo vrijedi, zna i hoće nema prosperiteta. Nije u ovom slućaju upitno povjerenje učenika i roditelja prema aktuelnom direktoru nego oportun stav dijela nastavnićkog osoblja koje pod ravnateljstvom gospodina Bajraktarevića mora savjesno raditi i pošteno zaraditi svoje plate.Naravno oni to nazivaju "mobingom" a već je evidentno da se u cilju zaštite vlastite nesposobnosti i landohanstva služe i nemoralnim postupcima. Najčudnije je ipak to da na sve ove dogadjaje nema pravog odnosno ispravnog i poštenog odgovora demokratskih institucija(vlade kantona i resornog ministtarstva), nego će izgleda opet o svemu odlućivati sud. Sramota je za ovaj grad da su iste institucije uglavnom iz samo njima poznatih razloga najviše i kumovali ovakvom stanju u ovoj do prije dvije godine uspješnoj školskoj instituciji. Nemojte zaboraviti da je Gosp. Bajraktarević praktićno iz ruševina podigao školski objekat i ustanovio nastavu.Hvala mu na entuzijazmu.
Bilo bi interesantno pitati gosp. Julija Marića ko je ovaj čovjek
mogu svirati k....
Jadan Mehmed Bajraktarević. Baš mi ga je žao. Na šta je spao. Da preko učenika muzičke škole sprovodi svoje sebične interese. Molimo se za njega.
meni je zao onoga bolesnika koji stalno izlazi u javnost sa glupostima pokusavajuci ocrniti ovog covjeka! dosadili ste vise zar ne shvatate?! ja sam bila tu vecer kada je dosao svojim ucenicima i roditeljima sa vijescu da je vracen na mjesto direktora i vidjela sam njihovu radost. covjeka poznajem i znam da je ljudina. bili smo zajedno u Turskoj i vidjela sam sta radi za svoju zemlju. on nema nikakve potrebe da nekoga zakljucava i sprijecava u odrzavanju sastanaka. on je taj koji vec jednom treba zvati policiju krpeljima koji ni sami ne znaju sta hoce.
Ja stvarno neznam sta si umisljaju ovi direktori skola ...kao da su svetci kao da je skola njihovo vlasnistvo ..... obicni radnici kao i svi drugi .... nije seljak sa sela !
PADA VLADA LAGANO AL SIGURNO TONE.LOPOVI POSTAJU POZNATI JAVNOSTI.TREBALI SU DIREKTORA ISTJERATI.GDJE JE MEMIC BIO DA IM POMOGNE
To je onaj što voda djecu na koncerte u Tursku, Njemačku, Francusku gdje ih drže ko malo vode na dlanu i gdje imaju sve besplatno, koji brine o toj djeci ko da su njegova rođena, djeca su obišla pola svijeta s njim, al 'ta će on, nema on pojma
VRSENA UNAPRIJED PLANIRANA DERATIZACIJA OSNOVNE MUZICKE SKOLE
VRSENA UNAPRIJED PLANIRANA DERATIZACIJA OSNOVNE MUZICKE SKOLE
http://smfbih.com/novost/9656/saznajemo-evo-zasto-je-danas-zakljucana-oms-ilidza INFORMIŠITE SE :D
A kakav je ovo portal ??
ovo je portal neke stranke vjerovatno...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
VRSENA UNAPRIJED PLANIRANA DERATIZACIJA OSNOVNE MUZICKE SKOLE
http://smfbih.com/novost/9656/saznajemo-evo-zasto-je-danas-zakljucana-oms-ilidza .... ne mozes povjerovat kakav se skandal rodi od prenapuhivanja. fkt nemam namjeru da ikoga pljujem ali neki mediji pravo nemaju posla, pa moraju da pljuju po nekim ljudima koji svoj uspjeh usmjeravaju suprotno od onoga sto svi rade. redovno citam klix i razmisljam koliko je to ljudi ocrnjeno zbog subjektivnih stavova pojedinaca koji upravljaju web portalima
http://smfbih.com/novost/9656/saznajemo-evo-zasto-je-danas-zakljucana-oms-ilidza
JA TE VOOOOLIM, JA TE VOOOOLIM, JA TE VOLIM SARAJVOOOO...
Nek se zna, Bosansko Proljeće je zaživjelo. Sutra u 12h ispred parlamenta. Ako vam Belmina nije dovoljan razlog, šta je onda? Ja dopustit da moja budućnost još više propada neću. Zavili su nas u tamni vilajet, sad je vrijeme da im pokažemo da narod ima glas kakav niko nema. 5 DO 12 JE LJUDI, ŠTA ČEKAMO VIŠE?!?!??!?!?!? - Ako su turci mogli zbog parka, možemo i mi zbog ljudskog života.
Roditelji u stvari nisu svjesni da ravnatelj snima spot gangam style da iskaze zahvalnost samom sebi na uspjesnoj godini :). Sto roditelji jednostavno ne zaprijete da nece upisati djecu u ovu skolu za vakat ovog despota u narednoj godini?