Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je znati sa kakvom stokom posla imas, probudi se Bosnjace.
Samo ukinuti porez trajno na proizvodnju i izvoz oruzja i gledajte kako ce BiH biti posijana fabrikama oruzja iz cijelog svijeta... i onda djecu u skoli obucavati za novi rat...prijetnjama nema kraja i stalno gledaju u BiH i Srbija i Hrvatska
Ove majmune koji komentarišu na klixu ne možeš probuditi vidiš da trče ka masovnim grobnicama...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad mi je jasno kad su mi djedovi govorili da Chet Nik je Chet Nik i oni to ne kriju, ali kažu dijete upamti da je usthasha Chet Nik i po.
Deda se nije imao pravo ni izjasniti nego je silom primoran da se opredjeli za nesto sto nije njegovo...
ovo oni namjerno provociraju.šta radi sudstvo.hoće li ovaj u zatvor više.
Tacno se ne bojimo ovih odvratnih tipova poput Milanovica itd,mi u boj idemo sa osmjehom na licu a vi sa punim gacama tako da Bujrum naprijed kao uvijek.
Sve stoji samo on ko i onaj iz 60 minuta sto je majku psovao ili ona sto snima filmove o genocidu.mislim da nije opravdano negiranje i da nedoprinosi boljim.odnosima al ovakvi sto.sam.nabrojao sve mogu biti al.gospoda nikad.
U Srednjoj Bosni i Mostaru za gradonačelnika mora biti samo jedan probosanski kandidat. Napraviti što i oni. Potući ustašhe do temelja, kako se ne bi dešavalo da u Jajce ponovo dolaze ovakvi smradovi.
Vukovar je rana na dusi svih nas bez obzira Bosanci ili Hrvati, pravni termini i odluke su ostavljene najvisem sudu na svijetu. Svako ko negira Srebrnicu on ne samo da priziva novu Srebrnicu vec kroji trasu i novom Vulovaru a to su gradovi duhovna braca stradanja 90tih
Dejton je nastao na Genocidu UN je dozvolio da Srbsken Srbijanske trupe udju u Zasticenu zonu Srebernica i da pocine Pokolj.Medjuanrodna zajednica je BIH uvela enbargo na uvoz oruzja Suverenoj zemlji clanici ujedinjnih naroda Danas u Pola BIH exsistira Entitet cije Politicko Vojno Policisko Rukovodstvo presudjeno za Genocid.Prekrseno nekoliko povljea UNa kao i Konvencija o Genocidu koja izricito zabranjuje postizanje bilo kakvog sporazuma koji sadrzava Elemente Genocida.
Kad je Munira zvala Kolindu kraljicom Balkana nije vam smetalo da im se uvlačite u š....
Udaraju na nas samo da se skrene pažnja sa nekih hitnih stvari.Naprimjer bilo bi veoma interesantno vidjeti kako Vučić "djeluje " na Kosovu tj Da li je istina da je potpisao priznanje države Kosovo !???
Ko nema u glavi završi u masovnoj grobnici. Samo se krvite za Bakira,Nikšića,Fortu,Radončića. Samo naše jedinstvo može spriječiti ono što su odavno naumili a to je podjela BiH i istrebljenje bošnjaka .
Zašto Suljagiću ne prijaviš tužilaštvu BIH negatora genocida. Da vidimo kako će onda doći u Jajce i kako će da poštuje državu Bosnu i Hercegovinu!
Memorijalni centar,preimenovati u Memorijal genocida.
Pa njima na licnoj pise Genocid Jasenovac a ovima preko drine Genocid Srebrenica, sami svoj narod tako obiljezavaju
zar zakon o negiranju genocida nije na snazi sta se poduzima da se kazne negatori .i ovaj milanovic usao u drzavu mimo procedure a sere kad je htio vucic ici u jasenovac ,u kanadi ljude kaznjavaju za negiranje srebrenice a samo kod nas se taj zakon ne sprovodi-fujjj smo od drzave
Bio genocid ili ne zašto ne pustite mrtve ljude na miru Oni od toga nemaju ništa A ako ima Boga,a svi se kunete u njega on zna istinu. I on će suditi svakome