Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidimo kako ste dobri u privlačenju stranih investicija. Evo, dolaze nam Arapi i kupuju nam zemlju, ali sumnjam da ste vi i na koji način uticali na to. Vjerovatno je to sada u arapskim zemljama in, da neki Arap dođe u Bosnu i kupi što više zemlje. Kod Arapa ima taj takmičarski duh. Neki šeik kupi ferarija, ovaj drugi odmah kupi bentlija. Izgleda da se trenutno takmiče u Bosni čiji je (plac) veći.
Da nije tragicno bilo bi komicno , direktor (uhljeb) fipe koja je agencija sviranje kur. Se sastao sa guvernerom ( uhljebom) cent banke koja je ustvari agencija za ziro kliring i za sviranje kur takodjer jer ne obavlja funcije centralne banke koje bi trebala i koje se uce u 3 razredu ekonomske skole
kredit je postao strana investicija.
CB Centralna banka, PB poslovna banka, i KB komercijalna banka
PB privredna banka !