Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo zaposljavaj, kad narod trpi i suti ti koristi guzvu, ha ja.
Amore druze, uzmi kcerku za ruku i vodi je kuci. ISTO KAO I FADIL. PUSTI SPOSOBNE DA RADE A NE PODOBNE.
@SuaveAcecino1 evo ti lajk :D
FARMACEUT NA OVOJ FUNKCIJI.HAHAHA.STVARNO PONIZAVATE OVAJ NAROD IZ DANA U DAN
@ideologija2007 Pa zna čo'ek kakvi lijekovi trebaju narodu...
I kad ponovo pukne i sve se raspadne . Ovi će ponovo djecu poslati vani i svoju guzicu skloniti. Ostat će sitotinja da se roka... ebem te živote.
Jer strucnjacima ne trebaju konkursi
Smiješan članak, smiješan portal a i njegovi pratioci. Dezinformacija beskonačno a to se zove novinarska sloboda et dragi moji ...
Bosnu i Hercegovinu će uništiti Bošnjaci.
Dok nam farmaceuti vode finansije, ekonomisti energetiku, dok su ginekolozi ministri sumarstva a u policiji vaspitaci i Kiseljak menadzeri, nece nam biti bolje!
molim politicare da stave cijenu hljeba 8KM, da ukinu besplatne lijekove, da stave cijenu litru dizela 15KM....haj da se kladimo da bi narod trpio jer onih 2 miliona sto ne trpi je otislio iz ove vukojebije
tako je SDA jebite stoku koja glasa za vas
Naravno da je nagrađen pa to je zaslužio ...FARMACEUT slično je kao FINANCIJE nema nikakve razlike
ova Bosna je stvarno puna usmrđelih govana. Jedno od tih je ovo iz naslova.
Yebi ga nije on kriv... Fadil je čovo od riječi, obeč'o mu da će dobit produženje mandata ako mu ŠĆERU zaposli ... Ovaj svoj dio odradio a ona, moralna k'o i babuka, napustila pos'o kad je na portalima i dr. medijima prozvalo 94,6 % stanovnika BiH ... !!!
mene vise brine to sto je farmaceut a radi sa finansijama, kao onaj cigo sto vosi sjednice, kao ergal (gradevinac ) sto vodi saobracaj i elektroprivredu, kao jusko sto je ministar saobracaja... mozda jesu strucni za neke oblasti ali ne za ove gdje rade.
jebi ga
#apsurdistan. #podobnianesposobni. farmaceut za informatiku. ortoped za puteve. #samoubih
on ce da sere po glavi jer narod uglavnom cuti. tu i tamo neko ce prokleti i to je sve ... vec sutra se ne pominje ovakve je muka i spomenut im ime. nema snage da se pokrene akciju ili potest, da se istraje dok se ne kazne ovakvi ljudi....i zato se nagardjuju i sve prolazi nekaznjeno.
SDA kopilad