Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako treba još nije dovoljno zaglupljen narod bosanski.Dok mu u šest mjeseci još zaglupe pamet i stvore još veću konfuziju onda može ići popis stanovništva
Bosnjaci = 51-55% stanovnika BiH + Bosanci = oko 60 % stanovnika BiH + patriotski orijentirani Srbi i Hrvati + ostali = 65-70% stanovnika BIH Da zakljucimo 65 do 70 % stanovnika BIH voli svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu. Taj procenat je i veci jer su i Hrvati u principu u najvecoj mjeri BH patriote koji priznaju i vole BiH. jer i Zagreb im porucuje vasa je domovina BiH a glavni grad Sarajevo. A Coviceva prica o trecem entitetu je samo patka za javnost da bi se prikazao kao toboznji zastitnik Hrvata a isti taj Covic u razgovorima sa tzv bosnjackim politicarima nikad treci entitet nije ni spomenuo( Kaze Radoncic)
da navratite i pocastite nas porcijama sovinizma i bljuvotina. cista nepatvorena patetika.
Navrati malo cesce, ja sam ispucao sve provokacije koje su mi pale na pamet, a sve teze smisljam nove.:))
Da, upravo je rijec o djecijim bolestima i nezrelom politickom ponasanju. Dobra dijagnoza! Ja se sada iskljucujem, imas pozdav od mene! P.S. Vrhbosna je stari naziv grada, te nisi pogrijesio! :D Cujemo se opet, ako sutra ne bude smaka svijeta :DDD
Dobro Vrhbosanac, necu te vise zvati Sarajlija.:)) To sa nacionalnim jedinstvom i integralizmom ovi ovdje ne mogu razumjeti jer kao nacija jos nisu dosegli zrelost. Međutim, morat ce prije ili kasnije prihvatiti da mi odbijamo biti zrtve njihova odrastanja. Oni ce sve svoje djecje bolesti morati naposljetku odraditi sami, u svoj nacionalnoj drzavi za koju ce sami biti odgovorni i cije ce blagodati sami uzivati, ali i snositi posljedice za lose poteze. Jednoga dana će nam biti zahvalni sto smo rasturili BiH koja je jednako njihov kavez kao što je kavez i Hrvatima, samo sto to za sada ne razumiju.
Najvjerovatniji rezultati popisa 2013-e Srbi 38% Hrvati 15% Bošnjaci 12% Bosanci 10% Bosanci i Hercegovci 8% Muslimani 6% muslimani 4% Turci 3% ostali 4%
Hrvoje, nemoj me vise zvati Sarajlija, molim te. Nekada je to bio grad za ponos. Danas je to tamni vilajet sa vise divljih pasa na ulici nego pismenih ljudi. Drago mi je sto nisam vise tamo da me koriste za pokazivanje kvazi-multietnicnosti. A sto se tice integralizma, slazem se. Regionalne razlike postoje i neka ih. Time smo samo vise zivopisni, bogatije tradicije i nista manje ili vise Hrvati jedni od drugih. Zalosno je sto ovi to ne razumiju, pa se nadaju da ce izazivanjem razdora u nasim redovima uloviti nesto u mutnom. No, zabavno ih je gledati kako pokusavaju. Pokusao je i Milosevic, pa znamo kako se zavrsilo. Ovi nisu ni c..3..t.n.I..c..i. nego tek bijedna kopija (po)C3etnIka ovisnih o humanitarnoj pomoci od milja nazvanoj sadaka. No, nisam ja bitan u ovoj prici. Ionako sam tek jos jedno... koje je trebalo protjerati, dok upiru prstom u Posavinu. No zasto se toliko nerviraju kada su uspjeli na 100% svjih 24%? Nisam li i ja tek provokator koji s..e..r..e. na komentarima? :D
\"Glavnom gradu\" ne trebaju ni pismeni sugradjani, ni muzeji, ni vodovod i kanalizacija, ni fasade i krovovi, ni kocnice na autima....koja prica Mula Omara iz Afganistana! Talibanska prica jedan kroz jedan. Eto i Muzej zatvorise, a sad ostaje samo jos pitanje ko ce strpati lovu u dzep za Hagadu. Rejs ju je zadnji drzao u ruci. Dosao je pred zatvaranje Zemaljskog muzeja. Nema veze, zato ga je Bakir cekao na zadnjem ulazu. Misteeeeeeerija! Dobro dosli u Afganistan! Populacija: 100% nepismena
Ok Sarajlija, ja sam isto integralist, svi Hrvati jednako vrijede.:) Nego, kojom brzinom su makli ovu temu sa naslovnice, dok se ona budalastina o Jedi vitezovima jos kocoperi. Koja komedija od portala.:))
Dakle zauzimas se za metode djenerala Ratka? To znaci da nije na sudu zbog onoga sto je radio, nego sto to nije radio na vasoj strani. Licemjeri ste bili i ostali. Nije uzalud na stara izreka: CVIJET SUNCOKRET CEKA PREOKRET da bi promijenio naciju jso jednom.
Ne Hercegovac. Rodeni Sarajlija. Hrvat, onaj \"glupi bosanski\". Protiv Hercogovaca, Posavaca, HR Hrvata, Histriana itd. nemam nista. Hrvat je Hrvat je Hrvat. Kraj rasprave!
odlicno kao sto rekoh jedno govno manje.sad mozes da kenjas iz skandinavije bez problema.KO TE J....E
Cijelo vrijeme mi spočitavate da sam prikriveni Hercegovac, a sad kad vam je naletio jedan pravi Hercegovac, mislim na ovoga :D, naglo svi umuknuse? Čovjek vas je rasturio bolje nego ja ikada.
Zahvaljujem deklarirani multietnicaru demokratske provenijencije. Eto upravo primjera lsIamisticke price i zazivanja etnickog ciscenja od tako siroke apoliticne duse koja liberalno prima sva misljenja i zauzima se za stvarnu demokraciju i ravni poredak. Jedino je steta sto su sve te kategorije shvacene u smislu arapskog vehabizma. Po cemu si bolji od Srba? A za grad. Jedan koji to odavno vise nije. Nisu me geleri u tjelu otjerali iz njega nego takvi kao ti. A hajde sad fino po tursku zastavu i pravac pred katedralu da tekbiras onako pravo multietnicki. Da li imas orgazam svaki put kada cujes C...e.r..i...c.e.ve rijeci o majci Turskoj i kako vas ne zna razlikovati jedne od drugih? I ko mi prica o rezervnoj domovini! Bjezi ljigavac, ne mozes svoj ekstremizam sakriti ni deset minuta, a kada ponestane argumenata dobro je i etnicko ciscenje. Pitaj 200 000 bivsih Sarajlija ili isto toliko prognanih iz Srednje Bosne! Uputio bih te na familiju Andjelic, ali su tvoji vec bili kod njih!
HRVOJE....VISE JE NEGO OCITO DA SI JEDINI TI ZBUNJEN:)))))))))))))))
pa eto valja nam po istilahu kako ti rece.ali svi zajedno :).sto se tice tih miliona.dala NAM je jeli tako.kad ne bude vise nece biti ni za tebe ni za mene ;) ne znas vise so da kazes pa ojenis bijedo.