Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E zbog ovakvih stvari se odlazi iz BiH. Sve se moze trpiti, ali zdravstvo mora dostupno 24/7, profesionalno i kvalitetno i biti tu za sve koji placaju porez.
@DostaVise2019 e ovaj je iz penzije imenovan na funkciju. Zbog toga se odlazi,jer mladi moraju cekati da stari poumiru da bi dobili posao. A i tada je upitno jer ovi metuzalemi cuvaju drzavne i javne funkcije za unuke. Pa ide smjena,jedna generacija u grob a njihovi potomci u fotelje. Ko j..e ostale.
Da izvinete al ovo medicinskog osoblja sto zadnjih 10 godina radi po dom zdr, hitnoj i bolnici je ravno obicnom gov++tu, barem 95% naravno ima jos par radnika sa ljudskim osobinama, al debela vecina obicna stoka bez morala i osjecaja!
@Rix i niko ih ne prijavljuje u redovnom vremenu..
@Rix ponasanje osoblja je samo posljedica trenutnog stanja. Riba smrdi od glave. Ko je glava u ovom slucaju?
Svaka čast generalni sve ste iznijeli kako bi trebalo da bude šteta što niste prije došli na vlast sve bi bilo drugačije samo da li pojedini uposlenici poštuju svoj rad i zalaganje a traže previše
Papcina teska.Žalosna im majka u domovima zdravlja ko im je dosao.Bljak
Umjesto da koga mladog zaposle, oni ovu protuhu Kulića??? Sram ih bilo!!!
Kako te stid nije izaci u javnost? Imas li obraza?!! Nakon sefovske plate u KCUS i svih "dodataka" odes odozgo, samo da bi zasjeo u direktorsku fotelju. I onda nama palamudis, a ZNA SE da domovi zdravlja plate primaju samo na nerad i tesku aroganciju. Od cistacice do doktora svi nadobudni!! Uredi svoju avliju!!!
Dom zdravlja nije kupio reagense na tender, vec putem direktnog sporazuma sa Dubravkom Barbaricem, ciji partner Damir Marjanovic!!!Sto se to ne ispita???
mrs!!! koja bagra nekulturna radi po domovima to nije humano
Kulic papak
mrs!!! koja bagra nekulturna radi po domovima to nije humano
mrs!!! koja bagra nekulturna radi po domovima to nije humano
Kulicu pa zar nisi u penziji? Malo macku teleca glOova! Valja se odreci koverti ...
Kulić po gradu hoda sa tespihom ko oni opskurni likovi iz turskih serija. Varlica teška!!! Gadi mi se!!! Domovi zdravlja su i onako uništeni, sada će biti gore još sa Kulićem na čelu. Jadni uposlenici!!!
Ma daj ba Kulicu idi ba u penziju. Ti iz KCUS u penziju, pa DIREKTOR IZ PENZIJE. Hadzija imas li obraza?!
Što ovaj Kulić nije ostao u privatnoj praksi, kad je napustio KCUS jer nije mogao više da radi šta hoće kako je Sebija došla. Njega svi znaju ko velikog ublehaša i lika koji mijenja stranke. Čovjek je bezveznjak teški!!!
Treba po jedna Sebija u svaku zdravstvenu ustanovu HITNO!!!!!!
E jel ovo u dresu ili mi se cini