Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cojk se ladno zove Mile Medjed😂😂😂😂😂
ne brinite Ljubinjaci zato vam je vasa domovina Bosna i Hercegovina pomogla i poslala OS da vsm pomognu, drzava se brine za sve svoje...a entitet samo za pojedine
E moj Mile, baš si međed, čuj došla vatra iz federacije. Pa da čovjek ne povjeruje, kolika količina govana izlazi iz usta političara.
A tako su bili lijepi na paradi
Pa ni traktore?!?! Au jada...
Mile Međed ...
Mile Medjedu obrati se Milu Govedu nek obezbjedi sredstva. Za pare koje su otisle za referendume i familijarne kredite mogli ste kupiti ekskadrilu kanadera. Al bitno je srbovati i slamu jesti dok slama ne izgori.
a zato Mile nosa 400 000 KM po dzepovima ....pa vi srbujte i gorite u bjedi , i Igor 3 milina kredita , da se djete ne bi drogiralo
hwjter glupane jel to pokusavas mila opravdati kretenu nedojebani??:)))
hejteru....sto vam mile ne da Elikopter svoj ?? hihihihihihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mile međed.. e u pm 😂😂
😘
mrcina kod zubara otišla 😦 javim se poslije, lijepi pozdrav ☺
PRIKAŽI ODGOVORE (7)