Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a postavljen konkursom jel de
@zvrk znaci i ovi novi rade isti lopovluk ko i oni stari
jesi ih zajebo svaka cast
@kapsula258 ej plačem koji si ti kralj. 😂😂😂
Pitate li se zašto doktori idu u politiku? neka mi neko pokaže sposobnog i poštenog ljekara koji NE PRIPADA ni jednoj stranci a koji je izabran na rukovodeću funkciju??? To ovdje ne postoji na žalost
Ovako izgleda put ka samounistenju.
tacno se vidi da je radio u jagomiru
Vjerujem da njega nije politika postavila i stranka kojoj je odan. Direktore došla neka nova vremena.
Svašta, smjenjujete direktora? Zašto? zato što se tebi Konakoviću digo rep, pa nemam komentara. Nećemo tako Dinooooo. Ovo je sve go kriminal, bolnicau plusu 10 miliona a smjenjuju direktora.
A kako je on dosao za direktora?
Kažu da su u Jagomiru najnormalniji ljudi. Gori su ovi po ulicama.
Upravo si dozvolio.
Nova koalicija vec poslala novog srednjoskolca na zagrijavanje ,obecali su najsposobnije iz svoih redova .
Kada sam pisao da se sa novom vladom neće ništa promijeniti pucali mi minuse.Rekoše da će gledati struku a ne stranačku pripadnost.Helem sve po zakonu.Opet ništa od javnih konkursa na pozicije direktora nego po starom kome je koji dio kolača pripao.
pa to je nova dincijeva rezidencija ..
kad ce se vise ova politika maci iz zdravstva?
NiP je prije izbora odlucio ko ce biti gdje direktor a ko u upravnim i nadzornim Tako je dobio glasove i sada mora ispuniti obecanja Najveci ublehasi u istoriji kantona
A tko je tebe zaposlio tu? Pitam zato sto politicari sada imenuju direktore a prije ???
Pa on nije normalan.