Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sada smo reprezentaciju pratitli bez vas, u cemu je problem da tako i ostane.
Problem je u tome sto nece da prenose bilo sta sto je pozitivno za cjelovitu BIH. Problem je taj sto propade prilika da ovaj zadojini genocidaski narod malo skonta da zivi u BIH cjelovitoj i za koju igraju i dzeko i misimovic i svi ostali normalni ljudi. da vide da nije istina ono sto im dodik puni glavu da je reprezentacija bosnjacka i hrvatska. eto to je problem
Jesu nesposobni, neka oni prate srbiju u stonom tenisu. Nema veze ne moraju da nam obezbjede ima tu FACE TV!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pratit cemo uzivo komentar utakmica na klix-u.
@seta:Na veš mašini,nadat je se da bubanj neće zaglavit od silnih informacija...
Direktore, mućni malo nesposobnom glavom, a i tim oko tebe. Zatraži od RAK-a zabranu emitovanja reklama iz emisionih TV centara van Bosne. Zapravo ako emituje - mora da plati porez i sve što uz to ide. Podvala je u tome što instaliraju svoje TV ćerke u Bosni pa se sakriju iza njih. Odnosno emituju preko 10 - 20 kanala, pa ih nemožeš "uhvatiti". Sadašnja tehnologija omogučava i više. I kada to sprovede BiH će imati para i za mnogo više ulaganja u javne servise. Inače domaći TV i ostali emiteri neće da pokažu pravo stanje u plačanju PDV-a. Kada je kod privatnika bila finansijska kontrola?
ma ugasite taj servis ionako nikakve koristi od njega.. ne patite ovaj napaceni narod..cuj nece prvenstvo prenosit .. pa idite u 3 p.m. vise
Servis će se ugasiti kada i država BiH tj. nikada. Ugasit će se vlast kakva je i svi koji je obnašaju.
e nece Bhm.moc leijpo cete vi svoje velike platice malo smanjiti i otpustiti visak radnika ,pa ce biti SP .Ne moze ba vise ovako koliko samo primate repa od RTV pretplate ,plus reklame i jos neki dodatci dosta je ba vise ,program je u kurcu smijesno ,ovo su kuce lezi hl***vica.
Ja kojih seljaka na ovom portalu .SVIMA PUNA USTA BOSNE I HERCEGOVINE a ovamu j...bu sve živo BOSANSKOJ RADIO TELEVIZIJI ili FEDERALNOJ RADIO TELEVIZIJI BOSNE I HERCEGOVINE !!!!
Ma dajte face hd da prenosi -.-
koga boli ku*ac za vama,kad bi danas pocrkali, kad ste prenosili neku utakmicu,,kakva je sad politika oko utakmice,kao zao vam ? ionako nikad u zivotu nisam upalio vas program,a i moja porodica isto,,,smece od programa,kao i FTV !
DODUSE TO JE ISTINA,SAMO NAGOMILALI ZAPOSLENE,A PROGAM KAO U ZAMBIJI.
da Bog da ne dobili prava za prenos utakmica "ftv i bht" ... kod vas ukljucenje minut prije i gasenje minut poslije.... zelimo FACE TV :D
Bolje vam je izvršite onda kolektivni harakiri jer ukoliko ne bude prenosa ovaj jadni narod će vas pojesti...
nek ide na face tv-u taman kad bi svi skupljali pare po 10 KM za to .*** ih bht
EEEEE to je jedan od razloga zašto vam ne plaćam preplatu
jedino je BHRT dobio pravo na emitovanje i papci ne zele dati FACE-u da prenosi .... na FACE-u je daleko boolja slika a sta na Bht ili ftv treba da brojim jebene piksele e pa necu da mi lopta izgleda ko kocka ..
Ma i te pixele bih prežalio kada bih mogao da gledam utakmice samo sa slikom i Int. Tonom - bez komentatora sa javnih servisa. Nemogu da shvatim da sa 40 - 50 rečenica rade komentare već tolike godine u bilo kom sportu. Sportsko znanje im je ivici poražavajućeg!
Bijednici i uhljebeni lezihl***vici sa BHRTa i FTVa - zasucite rukave i pocnite raditi. Kako vas nije stid ? Da imate imalo obraza trazili biste jos da imate manje minuta od komercijalnih televizija. Vi dobijate direktno pare od naroda - a komercijalnim televizijama su reklame sve sto imaju. Ostanemo li bez SP, bolje je da sam odete i podnesete ostavke. Radite sta god hocete, smanjite sebi plate - ali SP ima da bude.
Najveca sreca sto ce biti prenosa i na drugim emiterima,tako da ga mozete cuclati lopvi jedni,sve ste pokrali marke vise nemate....a mozda da pretplatu povecate kao i ovi ostali paraziti.....tuga golema,nek vas je stid!!!!!!!!!!!!!!
Nije zvaka za seljaka
Ovo sad pokušavaju da podignu narod protiv RAK-a xD Jeftini manipulatorski trikovi, znaju oni gdje narod najviše boli :D