Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za svakog gradjanina BiH koji slucaj prijavi i namjesti svakog ovog papka koji trazi pare. Dok sami ne pocnemo prijavljivati korupciju nikad necemo napredovati.
Bihaćki mangup koji je upropastio dvije vlastite firme( koje mu je u privatizaciji sredio otac da kupi ...), doživio bankrot, nisam siguran imal srednju školu uopšte postavljen za direktora javnog poduzeća. Živio mutavi Šemso Dedić koji ga je postavio, Bakir i SDA al još koji mjesec.
Ko ga je postavio i iz čije stranke ??
Idu izbori. Popisite sve direktorcice javnih preduzeca, njihove reference i njihov cv prije imenovanja, te prilozite to gradjanima na uvid, da se objese koga biraju.
Nije pametan ali zato zna ukrast. Podoban kadar.
legendo,pa Novalica si sad sjebo i njegov obraz...
Vidi mu samo skenje one seoske prevarantske , i ONO direktor .... cccc ebem te zivote
Zar u USK ne postoji tužilaštvo i sud pa se mora suditi u Sarajevu. Ili Sarajevo ne vjeruje Krajišnicima
Ovaj nije SDA kadar, jelde? :D
Kad ste tako informisani sto niste prenjeli sta se sve desavalo na sudjenju? Sramota me gdje zivim, nadjite zrtveno janje i po njemu.
Sta se desavalo, znas li ti detalje?
@hawkeye Meni je samo zao sto se toliko ljubomore i zavisti krije iza tvojih komentara po ovim clancima o Sekiju. U sve ces biti upucen kad izadje istina na vidjelo.
Ko me je stao na zulj,da mi je znati.
Ja Direktora i kurca ko da su kakavog klosara nasli i postavili. Vjerovatno ima zvanje cuvara ovaca odnosno kera koji tjera ovce u stade pa je stranacki podoban pa ga vlada imenovala za direktora Agrokomerca. Serija snimana po njemu kad ga ministar postavi za direktora kazalista u Sarajevu al se nemogu sjetit ime serije.
Klosaru
Na ovakve pojave bi Lagumdjija i pored neoborivih dokaza i cinjenica smjesta izjavio da se radi o diskreditaciji SDP-a i o politickoj harangi.
Na ovakve pojave bi Lagumdjija i pored neoborivih dokaza i cinjenica smjesta izjavio da se radi o diskreditaciji SDP-a i o politickoj harangi.
'Ebiga, pohapsise sda-ovce za uzimanje mita za zaposljavanje i eno ih sviju na slobodi. Vozaca su samo osudili. Ovi ostali su francuske sobarice, nevini k'o vilerov goblen.
malo macku teleca glava