Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sandzacki Gargamel. nema fotelje u kojoj nije bio. nema sandzaklije kojeg nije pogurao
Direktor agencije za obrazovanje - Gargamel zavrsio marksizam u Pristini
Hoce li neko konacno poslati ovog razbojnika u penziju!?
@ganciifinci Ovakvi "razbojnici" nam ttebaju da se bore protiv hsjdučije.
Inače,akreditacija samo i isključivo prema EU standardima...kakav Dodo,kakva Tvorevina...!!!
Gargamel...."Oooo Štrumfovi,smrsiću vam konce,napuniću vama svoje lonce...hahaha"...Ne mogu da odolim,inače respect za profu...hahahah...!!!
Samo neka ovaj korumpirani i destruktivni ološ ne brani državu i Agenciju. Zajedno je sa Mistarstvom prosvete RS-a puhao u ista jedra kad je trebalo mil. bespovratnih sredstava kroz ERASMUS+ projekte stopirati, jer njega nije bilo u tim projektima. Smjeniti grobara VO i akreditovati sve one koji to zaslužuju. Izbaciti vjeru, politiku i nacionalna prepucavanja iz VO. Hebite se svi vi dobronamjerni dobrocinitelji.
Ovo je jos jedan u nizu primjera za definitivno ukidanje te genocidne tvorevine i jacanja drzavnog aparata i njenih institucija. Jesam za pravdu i po slovu zakona jednakog za sve njene gradjane i ako se to ubrzo ne desi onda sigurno svi zajedno odosmo u lipu p.m.
Bilo kako bilo, ali on je eklatantan primjer kako ne treba da se radi u BiH. Blokirao je certifikaciju dva javna univerziteta u RS iz političkih razloga, i misli da se BiH jača na način što će pola države biti frustrirano i nezadovoljno. Ne može tako, lijepo je Bakir rekao ali slabo provodi u praksi, Bošnjaci su najzainteresovaniji za opstanak BiH, i svakom prilikom mora da se ponaša ljudski prema temama svakodnevnim ljudskim
Neka idu u srbiju ali vratiće se kasnije . Pokušali su da ono bijede od futbalskih timova prikače srbiji pa su im u FIFI očitali lekciju. Ti inspektori su privatni Dodikovi hizmećari i dolaze ilegalno da prepadaju Halilovića. To je jedna od trideset metoda skuhanih u ANU Srbije, kako dokarajčiti našu Bosnu. Prestaće jednom taj vlaški teror, mnogi su slomili zube atakujući na Bosnu.
Rascistiti sa Univerzitetakom mafijom. Iapitati kriminal profesora Filozofskog fakultet plagijatora SAMIRA ARNAUTOVICA i zlostavljaca s krovicnim prijavama za nanosenje teskih tjelesnih povreda DAMIRA MARICa. Kako je moguce da nekakvu demonstratori drze predavanja i ispite
Ovaj malo pretjeruje iskreno, ne treba policiji nalog za prikupljanje informacija i obavljanje razgovora, drugo, kakvo je to pitanje ima li Bosnjak ?? Jesu li se policajci predstavili kao srbin i hrvat ili je to ovaj zakljucio po osnovu imena ? Da mu je kojim slucajem Saban Saulic dosao, ovaj bi mislio da je bosnjak iako je Saban S. srbin
@Zekurtinjo ...kada dolaziš da ispituješ ili privodiš Bošnjaka,a nemaš nalog i uz to si pripadnik jednog od dva manjinska naroda,a uz to još i dolaziš iz manjeg četniteta,rizikuješ da dobiješ metak u trbuh...zato oprez i u pamet se...!!!
Bravo Envere! Enver H. odbija da registruje Univerzitete iz rs entiteta sve dok ih ne verifikuje DRŽAVNA komsija kako to i stoji u Zakonu. A ne nekakva divlja entiteska koju su oni sami formirali. Zbog toga Enver trpi ogromne pritiske jer brani državu. A pri tome nema podrsku.
Samo trzi
bosnjaci ce sami sebe dovesti do samounistenja...za rad svojih licnih interesa i podjelama...koje se trpaju kao dobro za bosnjake..
Samo trazi..
nije ni budala ovj bosnjak.. dobro je pitanje postavio vucicevojagenciji..
Dobro je Gargamel doguro...
@Tz_Boy Tačno, dobro si to reko ! Ko ovog lopinu nije upozno, najebo je od istog !
Puna mu usta BiH, a smetaju mu imena policajaca iz institucija te iste BiH. Fuj