Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sredi te direktnu liniju Kopenhagen,stokolm,berlin -Sarajevo Da nemoramo letjeti preko Beograda i Zagreba da punimo drzavni proracun susjeda i komsija ...
jupiiiiiiiiii sad DRITO možemo ići da vidimo propale Grke !!!! A I ONI MOGU DOĆ VAMO DA VIDE GORE PROPALITETE OD SEBE !
80% nasih gradana sa zapada mora putovati preko Zagreba za Sarajevo,zbog toga sto nema dovoljno letova iz Evrope za Sarajevo.Sto ce ko ici u Grcku,mozda zbog njihovih dobrovoljac u proteklom ratu na strani cetomira....
Ja zaista ne mogu da vjerujem da nas avio prevoznik BH airlines nema interesa za direknu liniju Wien ( Bec ) ---Sarajevo . Svaki austrijski avion je krcat putnicima,brojna je nasa dijaspora i tamo i diljem Evrope pa zar samo svercer linije imaju prodju?
@ana "Fantastic Greece here I CAME !" s ovim si sve rekla.
Pa šta reći na ovaj sporazum nego: Krpa nađe zakrpu:)))) Korumpirane vlade se uvijek dobro razumiju!
Popravi mi dan ova vijest ! :)
SANTORINI ŽELJA MI TE VIDJETI ODUVIJEK BILA, MOŽDA MI SE OVE GODINE I ISPUNI !!!! DIVNA VIJEST U SVAKOM SLUČAJU !
Jao hvala Bogu naaapokon !!!!! Fantastic Greece here I came ! Divno more, otoci, plaže, Mediteran i kuhinja - raj u svakom pogledu. Dosta više Turske i 'Ultra All Inclusive' hotela iz kojih ne izlaziš jer nemaš šta vidjeti a kupaš se u bazenu čitav odmor jer im more nevalja ni tri pare. To je samo za prvoklasne budale željne žderanja !
ako treba linije otvarat onda je to za Dubrave, jer veliki broj stanovnistva pa tako i ja je u inostranstvu iz tuzlanskog kantona, pun mi je k.u.r.a.c sarajeva i beograda, do Dubrava mi treba 15 min. a ja moram 3 sata za sarajevo ili beograd putovat, za ovo je sve sarajevo krivo koje samo gleda da sebi pare bere i tako gusi ostale aerodrome
Umjesto za Frankfurt, London, Pariz , Amsterdam ....
Super, tu liniju treba dati Trebinju ili Banjaluci, da im grčke avio linije "poprave" bilans.
Slazem se ja kad se govori o ljepotama Grcke kao turisticke destinacije ... ali ovi vasi domaci kokuzaneri nemaju repa ni do Zaostroga a kamo li da mogu dobaciti do brace Grka , postavlja se pitanje ekonomskog opstanka ove linije ?! Grcka nije za fukaru , iako su Grci u ekonomskoj krizi nece biti nista jeftinije , naprotiv !
Kokuz Kokuzu prodaje maglu. E jesmo se nasli u p.m
kakvi glupani ovde komentarisu. linija je vazna za svakoga ko hoce da ide na more jer je grcka milion puta bolja od hrvatske. to ne zna samo onaj ko nije vidio krf, lefkadu, skiatos, ikariju.... i hiljade drugih ostrva.
grčko more je bolje od jadrana i grci su bolji ljudi od hrvata.