Komentari (690)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik CIK-a BiH, Branko Perić: Željko Komšić je legalno izabran u Predsjedništvo jedne i jedine mu/nam Bosne i Hercegovine!
HAHAHAHAHAHHA
Kod mene su uspjeli,mogu ga sada POPUŠIT.
Plenkovicu, nije nam jasno sta vise hocete! Narod je prepoznao koje BOLJI COVJEK, ko nije NACIONALISTA i tog je izabrao. Okanite se vise BiH!
UZP-ovci se opasno pomamili a Aluminij im se raspada c c c
cilj je jasan mostarizacija federacije
Diskreditacija??? Nehotice u svem žaru svoga bijesa, fašistički HDZ, čini ogromnu, pozitivnu propagandu po EU za i u ime Željka Komšića! Čak i oni koji nisu znali za Željka, sada znaju, da je "osporavani" Hrvat iz Bosne i koji nije pripadnik fašističkog plemena HDZ HR i HDZ BA! Naravno saznali su i da nije lopov, da nema nikakav kriminalni ili ratnozločinački dosije i da je legalista bez političkih i moralnih mrlja u svom CV-u Za razliku od kukumavki iz HDZ-a
BOJKOT MCI iz Širokog Brijeg distribuira/ zastupnik je Niveinih proizvoda, robnu marku GlaxoSmithKlinea, zubnu pastu Aquafresh, keksove Jaffa itd itd Mepas Firma iz Širokog distributeri su Kompanie "Storck" te Toffife, Knoppers, Kandit, Koestlin, Gavrilović Saponia itd itd Kompanija "Boreas" iz Kreševa distributer je sokova Juice zatim alkoholnih pića Baileys, Johnnie Wales, MB Pivo, Amstel, Heineken te cigareta Philip Morris uključujući i Marlboro
BOJKOT HR PROIZVODA Firme sa područja Hercegovine takodjer su i broj jedan distributeri "Brendova" u BiH. Tržište robe široke potrošnje vrijedno je 6 milijardi KM. Od toga polovina IDE u Hercegovinu. Takodjer i marketinško pokrivanje kupaca najčešće radi "sestrinska firma" ili distributeri. Pa evo nekih imena medju vodećim: 1.Ataco (Široki Brijeg) 2.Mepas (Široki Brijeg) 3.Planet (Posušje) 4.MCI (Široki Brijeg)
BOJKTO HR PROIZVODA proizvode "Kraša", "Podravke", "Plive" te omiljene nam flaše "Jane" sa ili bez kojekakvih ukusa i sl, MIJENJAJTE "Sarajevskim senzacijama", paštetama i sudžukama iz tuzlanskog "Menproma" a čokolade i ostale vrste slatkiša iz "Kraša" možete po željama uzimati od naših proizvodjača :D
Ništa od svih tih oganziva Zagreba, a protiv Željka. Zapravo, ovim međunarodnim blebetenjam, samo pokušavaju da sakriju, falsifikate kojima su mislili da će graditi ćupriju. No, kako im je rečeno da će se ipak raditi revizija projekta i naravno dokumentacije - panika je, velika panika! Falsifikati su falsifikati. EU će tako na Plenkoviću i HDZ, tamo i amo, pokazati da baš nije firma sa kojom se treba zajebavati! Uostalom, saopštenje Francuza od juče to jasno kaže!
Sve ovo sto rade ponovo ce im se obit o glavu. Na sljedecim izborima Komsic ce imati 600.000 glasova. A oni nek glasaju za nekog ko nije SDA, i kvit smo. Kad jedan bošnjak može glasati za bh hrvata, to dovoljno govori o bosnjacima. Mnogi bosnjaci bi glasali i za Mirka Sarovica i Dragana Mektu da su mogli glasati. I svaka cast na tome.
Zivio dozivotni Predsjednik BIH! Zeljko Komsic !!
Tko je vama kriv sto vasi političari nemaju nikakav status niti karijeru pa ih nitko ništa ne pita! Općenito drzava nema status nikakav, nitko to i ne smatra drzavom .
ne znam sto seru po Zeljku jedini je on izbran kako treba, cudi me da se i HDZ nije umjesao u pljacku izbora, sigurno ih to boli bas...