Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poput drevne Bosne (i Hercegovine), podsjetimo se da je i Austro Ugarska bila multikonfesionalnog karaktera: Primijer: Jakob Müller Hasanbegović se rodio u Zenici 1912-e a preminuo u Sarajevu 1944-e od ciroze jetre. Obrazloženje: Nije bez razloga u Bosni bila molitva ili dova, kako za progonjene tako i za progonitelje.
tuzlanke su najbolje gutacice sperme kao i moja bivsa mirela m.
Znal' se iko od vas nasmijati ? U svakom slucaju, cestitam i sretno !
Tuzla pravi grad! Pozz iz Sarajeva Tuzlacima (ne dosljama)!
@sobber12 Tako je. Ne govorim ja u kontekstu ko je rodjeni Tuzlak/Sarajlija/Mostarac i ko nije i najveca je glupost vrednovati ljude po tome... Ja govorim o Tuzlacima koju su takvi kakvih jesu vec dugo i o dosljama koji mijenjaju izgled grada, obicaje, kulturu, pogled na svijet... o onima koji se ne prilagodjavaju sredini u koju su dosli nego je mijenjaju i donose svoje nazadne obicaje...
Koje znanje? 95% diploma i disertacija imaju plagijarnu vrijednost. Niko ne zna ni kako se uopšte sastavlja disertacija niti iko zna metodologiju naučnog rada. Prvo, jer nedostaje literatura za metodologiju; i drugo, niti jedan novopečeni poslijeratni profesor nema to znanje da uopšte izda literaturu za metodologiju, a kamoli da ocijenjuje naučni rad.
hamo čopa pitu
Dobrodošli na biro
masalaaa de nemojte u svemu tražit probleme čovječe
90% ih ima beskorisne fakultete
sta si ti izucio