Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...........ukratko, koliko to košta i tko plaća....................guzonjini sinovi...........
Buduci "prestizni privatni medicinski fakultet" u aranzmanu porodicnog biznisa nekoliko porodica koje su privatizovale drzavu, a kada im licno trebaju medicinske usluge, idu u Zagreb, Njemacku, itd. jer znaju da to sto ovdje nude ne valja pet para.
Cestitke od srca. Svaka cast.Znanje je bogatstvo. Sve drugo samo dolazi.
Cestitke svima koji su zavrsili studije i primili diplome! P.S. Slikajte se bez ovog Ganica, nekako izgledate ljepse i prirodnije.
mlada bosnjacka elita..guzonjini sinovi i kcerke. sve bi to ok bilo da im roditelji nisu lopine koji su nas obicne gradjane srozali na prosjacki stap kako vi osigurali odlicnu egzistenciju svojim buducim narastajima..u vecini slucajeva,cast izuzetcima