Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovako su trebali biti rijeseni problemi hotelskih radnika a ne da se kupuju satori da bi se neko ugradio
Ovaj hotel I nije za bolje nego za karantina, šta su uradili od njega!!! Bolji je bio u toku rata!!!
U hotelu nema grijanja nema tople vode nema televizije niti interneta pa specijalci ih cuvaju zakljucane u sobe.... to je teror...
Nema -carobnih namirnica, jer postoji sudbina. Postoje namirnice koje ce mnogim ljudima biti od koristi i -utjecati na njihovu sudbinu-. Med, bijeli luk i citrusi su opcepoznati giganti koji nas stite. Posaljimo pojacanje. Curekot uduplava imunitet. Kurkuma ratuje protiv upala. Bosiljak ne da na sebe. Djumbir mrzi viruse.
Šta ti je biti izvan EUa. Slovenski i Hrvatski studenti uopšte nisu morali napuštati Njemačku. Troškove liječenja preuzimaju osiguranja puno lakše za EU građane a mnogo komplikovnije za strance
Zamolio bih klix da napiše tačne informacije. U pitanju su bosanskohercegovački studenti koji rade ferijalne poslove u Njemačkoj. Nekima od njih su čak i istekle radne vize, trebali su ranije doći kući ali zbog korone je ovakva situacija da kasne s polaskom već par dana. Nisu to nikakve princeze ni babini sinovi nego djeca koja sama sebe školuju od zarađenog novca upravo s ovakvih poslova u inostranstvu.
Nama (ga) ulazi i sprida i sazada. Evo nasljednika koji će nas handriti u narednom periodu ako ste mislili da su oni koji nas 30 godina jašu gotovi- imaju nasljednici. Samo mislim da su se zeznuli - sad kad bude socijalni bunt u cijelom svijetu protiv krpelja i ušiju društva nek im je Bog na pomoći.
Ovo su uši, amebe i krpelji društva. Dok je za obične ljude karantin na granici u šatorima ova djeca uhljeba/ tajkuna dobijaju hotelski smještaj s tri obroka o našem trošku. Sram vas i stid bilo. Bog vam platio.
Jel to samo u Njemackoj ima bolesti?Pa dragi moji u Bosni ima vise oboljenja nego u Njemackoj.Zasto se sad pravite vazni kad neko zeli nazad u svoju drzavu da ostavi pare????
@GRADAČAC ZMAJ pucajte Dislike,al da nema Njemacke i nase dijaspore tamo,pola Bosne ne bi imalo sta jest.3....2.....1....krenite dislike!
Nek ste vi živi niko ne treba živ ostati osim vas. Ovakvi su uši i krpelji društva. Odu babinim parama studirati u njemačku dok drugi studenti u našoj zemlji nemaju novca da kupe obuću i odjeću. Kad završe ne zanima ih BiH. Kad je rat zbrišu iz BiH. Kad zagusti u drugim zemljama dođu da nama zabibere sa zarazom i to ih opet babo smjestiti u hotel o našem trošku. Fuj krpelji
@tajfun2018 Krpelju, studiram u Tuzli i došo sam ovamo radit da bi mogo dovršit studiranje jer me naša BiH i moji roditelji nisu mogli pogurat. Evo čekam taj autobus koji treba ići za Tuzlu već 5 dana. Krećem u 15:00 iz Sttutgarta, pa onda u hotel jer nijedna druga vrsta karantine nije bila moguća (lokacija studentskog doma je promijenjena). Nadam se da ćeš nama 69 dati podršku da se vratimo i poželit nam sreću. Hvala
al sad sve ispliva, sva sramota... i ovi ce sigurno charterom o trosku dezele. Ne bismo ni znali koliko imamo vani studenata, specijalizanata, djece u nekakvim skolama sporta, studenata u razmjeni... ovi su jos jaci od domacih: medjunarodni uhljebi.
Coronavirus samo je zorno pokazala stanje naše države. - doktori sa skijališta donijeli zarazu u bolnicu. - policajac za 20€ mita propustio ljude iz njemačke. - doktorica u UKCS donijela zarazu u klinički. - država plaća djeci uhljeba /tajkuna avioletove iz najteže pandemijom zahvaćenih zemalja i smješta ih u hotele o našem trošku, dok obične ljude smješta pod šatore na granici. Boga molim da ovo potraje barem 2 godine.
69? nice...
Koji djavo su se nadigli dolaziti. Tamo uglavnom imaju stipendije (oni koji su zasluzili), sjedi s mirom, uzivaj u izolaciji ako moras (net, nanesi hrane, pica), uci, pripremaj ispite, uzivaj vani koliko se moze u prirodi (ako je dozvoljeno u regiji). Sta su svi poletili na Balkan, moras biti glup da se vratis dok ti je gore sve pokriveno finansijski i organizacijski. Kad bukne na Balkanu, plakace oni za DE.
NICE