Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje samo budali nije jasno da je sve ovo doslo po nalogu iz ambasade i to iste one koja i upravlja bosnom. Presuda je vec odredjena a ovo sto gledamo je samo pokusaj javnog linca i medijsko oskrnavljanje izvornog ucenja islama. Kako kaze draga ambasadorica cilj im je de-radikalizacija sto znaci da ce cafiri nas uciti islamu.
ZATO ŠTO NEKI BOLESNI MOZGOVI MISLE DA SVIJET TREBA OČISTITI OD ,,NEVJERNIKA,, JA KAO NORMALNA EVROPSKA MUSLIMANKA TREBA DA ISPAŠTAM I DA ME SRAMOTA REĆI (KADA ODEM IZ SVOJE ZEMLJE NEGDJE) DA SAM MUSLIMANKA. OVAKVI LIKOVI SU MI KRIVI ZA MOJ NIKAKAV, LOŠ, BIJEDAN ŽIVOT, KRIVI SU MI JER SU SE NASELILI U MOJU DJEDOVINU I SRAOTE ME ŠIROM PLANETE. JA MUSLIMANKA, SRAMIM SE OVAKVIH SPODOBA, NE ŽELIM I NE VOLIM KADA IH SRETNEM NA ULICI. SVAKI PUT SE OSJEĆAM VRLO, VRLO RUŽNO I OKRENEM GLAVU U DRDUGU STRANU. SPOPADA ME MUKA NAD OVIM LIKOVIMA I NJIHOVIM BOLESNIM IDEJAMA. MOLIM DRŽAVU (AKO JE IMALO IMA) DA UČINI SVE KAKO BOSNA I HERCEGOVINA RADI OVAKVIH NE BI BILA CRNA RUPA.
Je li te tko prisiljava da budeš muslimanka?
Ti trebas da se pitas u sta vjerujes... Jel se srbi srame svojih popova sa bradom zato sto Kačavenda voli da ga prima? Trebas da naucis svoju vjeru i da naucis da uzimas vijesti i znati ih selektirati i znati ko stoji iza njih i sta se hoce sa njima....
Čuj autoritet ovaj majmun nekome tamo po bihaću.Jadni su ti ljudi kad im je ovakav prašumski čovjek autoritet.Koji supljoglavac moras biti da ti ovakav lik ispire mozak.
Ovaj momak mi je prijatelj i njegova je cijela porodica (otac, mati, dva brata) otisli svi u Siriju, a on ostavljen sam da se snalazi i prezivljava jer ne zeli da ima posla sa radikalnim Islamom. Zamislite vi kako bi vam bilo da vam cijela porodica ode u Siriju. Kako bi ste se snasli. Ljudima isperu mozak i odose se boriti, a za njih ste svi vi u Bosni nevjernici, znajte to. Neki dan je na TV-u bio otac koji place jer mu je sin u Siriji i odrekao se oca jer je "nevjernik".
kiksi7, prvo otisli u Maocu, onda otisli u Siriju. Sve ove vehabije javno ili potajno podrzavaju ISIS, pa vi vidite.
Dobro Kiksi, ako su svi muslimani teroristi radi njih 30 koji su u ISILU.. onda si ti pedercina, kao sto ti je pop Kačavenda
sude čovjeku koji nije kriv i to po zakonima koji su izmislili prije godinu dana..i sve to se poprati medijski i to redovno kao vremenska prognoza
boli istina,pa pucate negativne komentare
@megawolf ,,sude čovjeku koji nije kriv i to po...................,, skoro 20 godina slušam slične izjave srba kada osude nekoga u Hagu. Zašto?? Kriv i te kako, kriv za normalne i poštene ljude isto onako kako su krivi svi ratni zločinci u Hagu za koje Srbi tvrde da nisu krivi.?!