Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino, oni koji kontrolisu proslost, kontrolisu i buducnost, su zidovi. Ili ispravnije zido-hazari. Bolje ovako; birajuci bogove mi biramo sudbinu. Izabravsi tudjinove bogove, mentalno smo okupirani. Da su tadasnji zidovi koji su pisali Toru znali da postoji veliki kontinent Amerika koji je danas de fakto Nova Judeja, siguran sam da bi je ubacili. Ali nisu znali.
Odavno pametniju čuo nisam...
Bit ce “ nafake” kada sve ubice i organizatori budu iza rešetaka. Za sada na žalost 1/3 istih uživa u “herojskoj”slavi iako su im ruke u krvi do lakata.
Svaka cast , mala iskra nade da Bosanci svih boja mogu zajedno
Ja znam jednog Dinu Mustafica. Legenda.
Manipulacije ih i odrzavaju na vlasti...plenumaši manipulišu borcima i drze ih na ulici.
Vlast ne može da manipuliše prošlošću iz razloga što sam ja potpuno digao ruke od ove države. Sad mogu pričati šta hoće.. nikad više neću izaći na izbore a sve buduće garniture vlasti smatram okupatorima. Sad mi je žao što Miloševiću nisam dao glas tj. glasao protiv nezavisnosti BIH.
Dino Mustafic je pametan čovjek i svaka mu je zlatna
Dino Mustafic lažov
Vidi Štefice Galić bošnjaknje iz Ljubuškog u prvom safu