Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste smjesni, najavili protest u vidu 'dizanja ruke na sebe'.. budite maheri nadjite odgovornu osobu(e) i bukvalno hebite im dalje od majke.. zqazite govna i uzmite stvari u svoje ruke.. dok neko ne dobije po picqi nista se promjeniti nece
"treba" Svaki drugi komentar pocinje sa "treba" a niko nista nece da urade. "TREBA" poceti manje srat po kliksu a izlazit na ulice i je*at mater svakom politicaru, sta mislite o tome mozda?
palestinac bi se sad polio benzinom i zapalio
Koji jad od vlasti i države
Ti budi čovjek pa isključi haparate isključi haparate isključi haparate
pa svi umiremo, cuj. kako samo negativci uspijevaju da nahuskaju narod na bunt, koje socialne mreze ovo rade po BiH. relacija BG-ZG nastavlja rat protiv SA.
Treba konačno shvatiti da su PIO/MIO i ZZO u BiH najveće balkanske prevare sitnih seoskih varalica. Dovoljno je baciti pogled na esencijalnu listu lijekova da se svi osvijestimo što se radi u zdravstvu, ko ga kroji i s kojim ciljem.Ljudi su 40 godina uplačivali ZZO i PIO/MIO, ali penzije temeljem rada su manje od ovih novopečenih boračkih 15 godina staža i 8 godina vojske i glavni kriterij za radnike 40 god staža je da nema povišice za one koji su iza 2009 otišli u penziju.
Dovoljno je pogledati samo na tzv bolnicu gore na Koševu šta se radi s ljudima. Oni su se zabavili o sebi,a pacjente ko jebe. Trećerazredni ljekarčići nesigurni i u dijagnozu i u status pacjenta uglavnom u strahu hodaju po hodnicima i raspravljaju se po ljekarskim WC-ima, da ih ko ne čuje, dok pacijenti umiru ili se previjaju u bolovima bez posteljine, adekvatnih medikamenta, a o stentovima i srčanim da se i ne govori..
Protesti na aparatima
i opet nista necete postici osim toga sto cete svojim porodicama nanijetu tugu zalost i probleme jer je dokazano da u bih sa protestima nista se nedobiva i nemjenja eto ti dokaz boraca umrijet ce pred vladom a niko od politickih govana i neobraca paznju na njih stvarno mi je zao sto je tako ali pojedinci nemogu nista
@pascal pa ako se je sjecas bili ti veliki protesti i sta je bilo nista sad raja ce da lezi po zatvorima sto je izasla na proteste
Hhahaah Pa sami ste krivi što ste bolesni.