Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obama ? onaj sto je dibio nagradu za mir a unazadio pola zemaljske kugle? lol da li ste normalni uopste ?
Baš su nas lijepo "naslikali". Odavno nisam vidio realniju sliku o BiH sažetu u jednu kolumnu. Aferim.
ma vala da hoće zakuhat , ovo stanje je više neizdrživo
Zna se ko bi odmah predložio Trumpa.
Na Balkanu nema promjena dok se ne promjeni svijest naroda. Pocnite misliti kako da doprinesete zajednici umjesto da cekate od zajednice jer politicari nikada nista nisu izumili i proizveli nego obicni gradjani. Takodje gradjani su ti koji su se izborili za prava s ne politicari.
mi iz Sarajeva mozemo samo lovit krivce za Dzenana a iz Banjaluke Davora. Jedni druge ne. Nije ovo 92 kad nema interneta kad smo zatupljeni da slusamo politicare
Pišu o BiH drugorazredne novine, na 30. stranici, ali klix to pronađe i predstavi kao ekskluzivu, sa željom da nas što više posvađa. Kakve ambasade, OHR i druge pm, treba proteste organizovati ispred redakcije klixa! jbg
Bravo majstore u srž
Šmit je bezvwze lik, mi trebamo bolje lidere kao što je Komšić
kako su konkretni. Zato o jesu sila.
Ako Obama bude visoki predstavnik ja se osunetim odmah
I ja ću ponovo
nekaki bijelac barak iz hamburga na majni
Obama bi nas spasio!!!!💪💪💪
Ovo je jako važno za evropu da se balkansko pitanje riješi na ispravan/pravedan način. Ukoliko nastave popuštati nacionalizmu, to će se koao metastaza proširiti svuda. Trebaju se čuvati dvoličnosti. Ako su spremni uređivati BiH po ustupcima nacionalista, neka budu spremni prihvatiti takvo uređenje i u svojoj avliji.
Ili će eu evropizirati Balkan ili će Balkan balkanizirati eu
Koje licemjerstvo Zapada, a pogotovo Njemačke! Da nije Švabo došao u BIH, ne bi Die Zeit slova potrošila na BIH kao što nije ni zadnjih 30 godina! I da Zapad nema svoje mokre snove protiv Rusije ne bi istovremeno zakuhali duž cijele granice prema ruskom uticaju! Da smo imali funkcionalno sudstvo koje je trebalo sve ratne zločince strpati u zatvor, sada bi svi više razmišljali o tome šta Zapad želi preko naših leđa, a ne o podgrijanim ranama!
A sudstvo nije radilo jer je Zapad želio da ne radi, i želio je da upravo u BIH po potrebi može zakuhati! Do nas je hoće li uspjeti!
@ruzamirisna Tišina imbecilu poltronski, da nije ovog članka na ovom bijednom portalu ne bi ti ni čuo za Die Zeit, ili si ti kalibar da shvatiš članke iz tih novina hahahahaa.... i inače redovno čitaš Die Zeit hahahaha... Krpu u ruke i briši njemačke ghuzice, i drži se ovog portala, jer ste zaslužili jedno drugo