Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba se ovdje boriti samo za rijeke, šume se sijeku nezakonito godinama.. ma sve je ovdje u QRC-u
Ovaj kao da je iz Glavatičeva a ne iz Amerike, više se on brine nego mi.
Neretvica mu prvo na um padne kad se probudi pa tek onda žena i djeca.
mislite da DiCaprio zna za Konjic?
ako covjek zna gdje je konjic, bog me ubio …
Bravo Konjichani i Klishani, hvala Leo ljudino bjelosvjetska!!
Kako Leo jednostavnu poruku posla nama svima, ovako se i vlast mijenja: "This grassroots activism is at the heart of democracy and self-reliance and is a great lesson for all BiH citizens that everyone’s voice matters and you can make a difference where you live".
A ne prica nista sto se jezero Shasta skoro isusilo u Kaliforniji.
BRAVO LJUDINO!!!! POKAŽI NAŠIM PRIMITIVCIMA KAKVE LJEPOTE IMAMO A UNIŠTAVAMO IH !!!
E moj DiCaprio ne znaš ti kako je lako ubijedit seljake kako će ih zapošljavat pa svi pristanu na MHE, te centrale nam i ne trebaju, one uništavaju lokalni ekosistem. Osipam seniad vidim da su se neke NVO sada počele baviti kao ekologijom, a o njoj nemaju pojma, niti imaju stručnog kadra koji bi se bavio zaštitom prirode, ali važno je samo da kaznu pare od donatora za projekte.
Miči ga ba, stoji sat vremena na naslovnoj, a dosadniji od trosatne opere. Vratite bar Bidena senilnog, čak i on je zanimljiviji od ove dokone propalice.
Ništa Fadil više. Teško nama kad nam Leonardo odlučuje šta ćemo i kako. Što u Americi ne traži ovako nešto u elektroenergetskom sektoru? Satrali bi ga. Naš narod će vidjeti šta su posljedice ove politike kad počnu stizati računi za struju 2, 3 puta veći.
Hahahah
Je li napisao da se ukine tkz RS ??
dikaprio uzeo dulum u Glavatičevu
MA LOPOVI I PRIMITIVCI VLADAJU DRŽAVOM!!! KAKAV SMO MI NAROD PA DOZVOLJAVAMO DA NAS 5,/'LOPOVA I PRIMITIVAC VODI I KRADE A MI IH UPORNO ODRŽAVAMO NA VLASTI PUNIH 30 GODINA!!!! (ONI SU LOPOVI A MI IDIOTI)!!!😀😀😀😀😀😀😀😃
MOŽDA NAŠ PRIZNATI PRIMITIVAC (MIRZA TELETOVIĆ)ČITA OV0????