Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje ne otvarajte video.Za vasu sigurnost
ovo je onaj nilski konj sto je za akcize glaso i ikeju
Diana IKEA Zelenika
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ubila se za kafane! Još da joj je Dodik da joj pravi društvo, gdje bi im bio kraj!
Dodik je zvjezda za ovu kad je pjevanje u pitanju :D
Evo je novi bajin BFF
a viđaj zvizde, ako je baja skonta eto dueta iz snova.
uhhhh majko moja
Hocel' kakav duet Dodom raditi?
kad mogu babička, dodik, dačić... što ne bi i zelenika, političari pjevaju, a narod (koji ih bira) je davno otpjevao svoje.
sreca pa mi ne rade zvucnici
Boli nju pičkha ona se po Kanadi provodi, pjeva, troši državne pare , glasa za akcize vrati se u BiH i opet provod keš obrće a narod plaća takse.
Samo da napišem svojim Bošnjacima i onim koji neznaju Hrvatska dijaspora je jaka u Kanadi zakupili su sebi i tv kanal. Oni ne žive od prošlosti kao naprimjer za vrijeme Tita, ali poštuju zakon Kanade i sve njene narode. Kao nacija nisu loši. Pozdrav, selam iz Toronta.
Koliki su troskovi putovanja i na ciji racun. Opet na racun gladnih i obespravljenih. Znaci akcize se trose na ovakve seoske skupove po Kanadi. Da nije tako onda nebi se ni odlazilo po Kanadi i kojekuda. A neki su smatrali da je devedesetka neka naprednija i za gradjane ove zemlje bolja i razumnija stranka. A ona odigra Covicu, Dodiku pa i Bakiru, a da posebno spomenem Fahra, koji je jako veliki zastitnik svih ugrozenih gradjana da mogu kao graditi ceste. Ne grade se ceste tako otimajuci.
Diana ZelenIKEA. To nama ženama treba.
Sjećate li se Mime Šiš? Bh. glumac Jasmin Geljo danas živi u Kanadi i ...ZAVIDI JOJ
Dijana pojela konja!
glasaci sve krivi, ko odlucuje o nasim sudbinama, zalosno
Vjerovatno bolje pjeva nego što radi.
sutra ujutro idem da se učlanim u neku partiju .. ye__bo ovo ..