Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krmača , prodala se za dvije tufahije pa glasala za akcize.
@SkakaAbdulah. Burazere, ako ona nemere tepsiju mlatnut i još zalit agdom da proguta, onda nije za prešjesnice
@Sticenik Šta ti je bolan đe ne more , kad naručuje srneća leđa kaže konobaru da joj donese i po kile hljeba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
generalna sublimacija njenih izjava: ona će se zalagati za prosperitet nečega, ali ako vrh stranke drugačije odluči ona će postupiti u skladu s tim jer je to njena dužnost kao pripadnika stranke. u prevodu priznaje javno da je poltron. ja bih dodao i šljam.
@kennwort dodo je i prije i sad bio ekonomist. kao i ova zelenika. s obzirom na tvoje postove ti si i sad i prije bio budala, a takav ćeš zasigurno i ostati. naime ekonomija dode, zelenike kao i spodoba sličnih njima se i zasniva na tome da ti budeš takav kakav jesi. tvoje je da puniš budžet, što će te inspirirati u međuvremenu njih i nije puno briga. sad vas furaju na naciju, vjeru, državu, poslije će vas zabaviti pederima, humanošću i slično, njima svejedno dok pdv plaćaš.
Željko Komšić za predsjednika!
Željka Komšića treba definitivno izabrati kao hrvatskog člana predsjedništva, jer je i ova ista ko i Ćović samo u drugom pakovanju.Nek oni jedni drugima otimaju glasove. Komšija će dobiti svojih 300.000 glasova.
Svi koji će glasati za nju su isključivo interesno vezani za ovu prikazu. Tako je bilo i sa lopovom Budimirom. Čim se zaljuljao isti ti ga šutnuli i opet odletili Čoviću. Odgovorno tvrdim, da ona nema šanse. Slikat će se sa njom razne kockaste glave, poltroni, lopovi, nadajući se samo ostvarenju svojih sitnih interesa. Jad i bijeda hrvata. Nemano mi mozga za promjene. Ako mi je ovo alternativa Čoviću, najebao sam u svakom pogledu.
Hrvatski pluralizam je konačno došao Ćoviću na naplatu i Dragane ostavi uredno iza sebe u kancelariji Predsjedništva da Željko ima manje posla oko useljavanja.
jedina koja ne radi na raseljavanju Hrvata doli uz Crkvu....
Koja kraljica. Ova Covica za dorucak moze da jede :D
I Čović nju. Zelenika se bori sa Komšićem glasove u Kalesiji i Goraždu ili Sarajevu
@ivii Da, ali Željko dobiva 300.000 glasova, a Ćova i Dica nek se bore za mjesto u federalnom parlamentu.
od mene nema glas, dzaba joj sva fina prica, kad je hladno promijenila misljenje i glasala za nepotrebne akcize na gorivo....
Upravo se probudih. I ko da sam unsio san: Dijana, Sebija i Mile članovi predsjedništva BIH. I Mile se odlučio na refrendum o samoopredjeljenju. Brani se pred Inzkom nije on nego eto GOvedarica u Srpskoj. Sebija odmah probudila svoje mudžahedine i samoubice. A šta bi Dijana izvukla za Hrvate ? Pa ženevsku konvenciju !
Sva nabrojana navedena obiljezja aktuelnih vladajucih koalicionih partija su cinjenice u mjeri koja je davno premasila stanje alarma i pobune gradjana, ali bila je prilika da se tom zlu u prilici rasprave o usvajanju akciza stane na put. Predhodne akcize u iznosu od cirka 8 milijardi su nestale u djepovima visokih primanja oligarhija i njihovih brojnih struktura, a ako se olako pristane na nove koje su od MMF-a uslovljene novim zaduzenjima je jos veca podrska takvim i takvom potpunom sunovratu.
Diana Ikea Zelenika, ti si svoje rekla.
Ova je do jučer bila nijema u parlamentu i kameni spavač kao njene kolege. Javno je rekla da je sve do sada radila protiv interesa države Bosne i Hercegovine čije institucije joj isplaćuju daleko veću platu nego sto imaju parlamentarci u okruženju. Zbog toga Tužilaštvo BiH treba podići optužnicu. Nemojte nam više ovakvih vijesti.
A jes teška ova Zelenika, jutros od osam stoji. Nemereš je maket, što bi rek'o umene mi komšo
To,,debela,,. A sta trazis u HNSu i sranka ti ako je to Coviceva privatna,,udruga,,???😋
💩 💩 💩
--HNS udruga prvog u Hrvata i drugog u katolika Ovoga citata nemate u tekstu pa ste trebali staviti OP. RED. ! Ova je Dijana dobra jezikača da je znala odbrusiti i Wigemarku da se ne prodaje za krpice meblo štofa bila bi IDEALAN ČLAN PREDSJEDNIŠTVA. Samo bi ona mogla svašta reči odurnoj gaduri Sebiji a ne Čović prvi Lopov Džentlemen u nas. Ako je tačno da je rekla da je HNS privatna jazbina Dragan Čovića Ćirilice i prvog dvostrukog hrvata Bože Ljubića U PRAVU JE !
Bošnjaci hajmo Čoviću ovaj put izabrati Zeleniku ,da ne kaže kako smo izabrali Komšića.Tako ćemo hadeseovcima začepiti usta ,a po programu Zelenika može proći.