Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu ludi da preuzmu odgovornost ... uvijek se može svaliti na udb-u, komuniste, ... šta ja znam ...srbe recimo ... mjesec, zvijezde ... svi su krivi,ali oni nikad (priznat(
Bas tako,a vala neznam sta je vise ovom Bakiru,cim ugleda Covica,odmah gace skida.
dakle, cemu silna filozofiranja, glasajte za bilo koga, osim onih na vlasti...i nacionalista.. prosto
A onda vam preostaje, neoliberali ili socijalisti ili zeleni? :)
dragi Zeljko razocarao si me ti si stvarno ozbiljna budala. Valjda je DF trebo da preuzme odgovornost, a ne da se preda bez borbe da ostavi sve SDA, sto zato sto nemate ruku, pa zbog cega smo glasali za vas... da se izmaknete i pusrite ih da kradu
Moj Komšiću, ti si zaboravio da si bio u vlasti u proteklom periodu, nije SDA za sve kriv, nije ni tvoje maslo za ramazana.
Željko Komšiću na prethodnim izborima svoj glas sam dala Suljagiću a nešto i nisam bila za DF. Sada ste definitivno stranka za koju ću uvije glasati, Svaka vam čast. Blate vas jer ste dirnuti u osinjak. Njima, dakle SDA i HDZ je bilo ,,kao bubreg u loju,, podijelili državne firme i privatno radili šta su htjeli sa novcima. Sada ste ih ,,čačnuli,, i naravno da će pehlivani kakvi su Dragan a naročito mamim Bakirčić, pravi pravcati pehlivan, zavarava narod. Vi ste svoje rekli, jasno i glasno a SDA stranka može da palamudi šta joj volja ona je svakao uskoro stranka pluskvanperfekat, samo bi trebalo da joj glavni članovi prije toga budu procesuirani.
ne treba samo SDA da preuzme odgovornost nego svi vi oni koju su i ovu drzavu doveli do ovakvog stanja,stanja neimastine i siromastva a koga boli briga bitno je da ce i zeljkini,bakirovi,covicevi i dodikovi imati za najmanje 10 generacija da uzivaju i trose pare jadnih gradana ove zemlje ,onih istih koji su zrtvovali svoje najmilije da bi dosli u ovo stanje kakvo jesmo trenutno.
Bravo!
Kako ovaj misli ***litizirati javna preduzeća? Nisam čuo gluplju izjavu. Javna preduzeća u rukama drzave a on ih hoće ***litizirati. Direktor je obični službenik koji radi po politici vlasti.
Ovaj zeli da u ovoj krizi ostavi SDA samu kako bi on kasnije došao na vlast gdje će kao i SDP završiti. To je ta politika. Umjesto da se trgne i krene zajedno u reforme on ušao u vlast kako bi onda izašao i pokazivao nešto s tim. Loša ti politika...
Vlada stavila šapu na poduzeća? Vidi logike, problem je kad odlučuje kolektivno tijelo, a nije problem kad odlučuje o milijardama jedan lik koji cijeli život glumi eksperta u 'nevladinom sektoru'. Malo ste se pogubili, ali niste vi krivi. Pogrešno vas savjetovali
vrijeme je da neko vise dobije po pičci
"Dosljedna politika", Komsic u cetvrtak: Ministri DF-a ostaju u vladi da izvrsavaju obaveze. Komsic u ponedeljak: Ministri DF-a nece doci na sjednicu vlade FBiH. Kada je obmanuo građane u cetvrtak ili ponedljak? Mozda objasni u torak.
Koje li ti droge koristiš???Pa Željko i traži da se na rukovodeča mjesta ne postavljaju ljudi več samo preko KONKURSA a to neče SDA I HDZ
Uredba koja smeta DF-u, u prevodu znači da DF ne može zadržati i zaštititi bivše kadrove SDP-a, koji su godinama upošljavani u javne institucije. Većina tih kadrova se priklonila DF-u i sva matematika je u tome.
vrijeme je da vi svi odreda po guzici dobijete......
Kakav bezobrazluk a fol se DF nije borio za fotelje. Prva podjela fotelja i oni ne dolaze na sjednicu, fuuuuj
Komsicu, konstantno pokazujes svoju nezrelost!!! Imao si mogucnost da u sarajevskom kantonu formiras cistu ljevicarsku vlast, ali ti si hrlio u zagrljaj SDA i HDZ-a, sad sjedi u blato koje si pomogao da se kreira i rjesavaj probleme, ne ponasaj se kao uvrijedjeni tinejdzer.
ljevicarsku? sa SDP!??? pa od SDA veci i ismeniji lopovi su samo u SDP
Nisam napisao posteniju, vec ljevicarsku vlast. Jedno je politicko usmjerenje, a drugo moralna cistoca. Ne ljubim ja SDP, ali se ne moze reci da su desnicari. Uostalom, glavni kadrovi DF su upravo potekli iz te partije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)