Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi se ne javljajte izdajice, doveli ste i biznismena iz Banja luke da bude ministar privredu u KS. Šutite ko pi..ice kad se naš borac Armije BiH Igor proziva od strane Bakirovih smradova... Vi ste pokazali ko ste i šta ste, smradovi lažljivi.
Uradite nešto, 9 godina ste u predsjedništvu!!
srbi su proklet narod oni u miru ne znaju da zive ,,,,,treba ukunut rs i mirna bosna kopme se ne zivi ima preko drine mjesta i cao,,,
Eh ti ces im reci..izdajice!
🤣🤣🤣🤣🍺🍺🍺👏👏👏 čuj europski put... kakav crni europski put, pa oni koji hoće europski put su već otišli tim putem ili se spremaju da odu... a vi možete na put u pm lagano...puno pozdrava iz 🇩🇪 Ps. mame vam se naye3em, naravno glavama koje su u vlasti...
Oglasio se ovaj, reko onaj, zaprijetio onaj... nema od toga selameta bez konkretne akcije, a toga nema, jedino svi redovno plate primaju.
DF = GTA semafor
A zašto se ne poštuju ostale presude Ustavnog suda, npr: Presuda Ljubić?
Treba nametnuti pravi protektorat. EU vec 20 i kusur godina pusta politicare da kradu. Dajte vec nekom da ukine sve stranke i da upravlja drzavom. Ovo ovako vise ne ide.
Neka se povuku slobodno. Donosit ćemo odluke bez njih! :)
Vama bi najpametnije bilo da se samougasite...