Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaki su ko NATO. ODLUCNO U PROMJENE !
Vidim na bini likove koji su promjenili po tri stranke za 28 godina, prvo SDP, pa SBB pa sada i DF...*** tee koje primjene
Al mozes srat. Koji su to likovi imenom i prezimenom kad se vec pravis pametan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa naravno da nemogu,penzioneri,socijala i ostale boracke kategorije prvi na placanju dadjbina cim legne lova a ovi bogati tipa lijanovic i ostali koji su doveli ovu navedenu kategoriju doveli na rub siromastva neplacaju nista drzavi,milionski dugovi i jos ih postave na drzavne funkcije..zalosno..
ODLUČNO U PROMJENE, JER OVAKO VIŠE NE MOŽE !!!
Kome god je bilo dobro zadnjih 20 godina nek ponovo izabere iste ljude. Ja bi ipak radije ove koji su predstavili plan rada za naredne četiri godine.
Odlučno u pronevjere!!!
samo df !
"Mi u Demokratskoj fronti – Željko Komšić drugačije tumačimo politiku." Znamo g. Komšiću, rekla nam je ptičica sa tornja...
nevjerica > udirektnom duelu od samo trideset minuta Žuti sa Suljgićem gubi ne samo svoj rejting, već i stranke koja ga podržava. Zato mudrija samo po selima računajući da je ta populacija manje pismena. Uzdam se,primićeno je, da je seljaku dosta obećanja, zauzdavanja i zlatnih kašika kojima se grebe po praznim načvama!
Pa ako cemo realno BiH nema niti jednog za duele sposobnog politicara, a Suljagic porjeklom srbijanac-kao sto kaze, nema ni osnovnih manira, a to da bije zene i ostalo, o tome drugi put. Najsposobniji duel maher na BALKANU je Zukorlic, za njega su svi sitni. :)
Samo se ne orođujte od seljaka i radnika. Ako još i vi podbacite ostaje samo kuka i motika! Onda više neće biti torova.
Kad ste tako fini, posteni, iz naroda, imate plan kako da izvucete zemlju iz krize, zasto je Suljagic odbio mogucnost TV duela uzivo o aktualnim pitanjima ?????? Da ja odgovorim !?? Zato sto bi ga malo djete od 5 godina rastavilo na proste faktore sa nekoliko pitanja, na koja ne bi imao odgovora, eto zato. Sto niste iskoristili javni servis za takve vrste promociju, kad ste toliko sigurni u ono sto pricate ;))))))
Izvini ali je Suljagić debate odbio iz prostog razloga: Bakir Izetbegović ne želi da vodi raspravu sa ostalim kandidatima za Predsjedništvo BiH.
Ooo sta mai, nemoj mi mazati oci. Suljagic je izgovorio previse lazi prije svoje kandidature, za sto postoji more video snimaka kao dokazni materijal. On dobro zna da starija populacija nije na internetu, nego prate emisije na TV-u kao sto su dnevnik, i druge emisije vezano za politicka zbivanja u zemlji. Suljagic zna da bi ga to pokopalo, kad bi starije generacije saznale za neke njegove izjave tipa, "ne mozete me natjerati da budem Bosnjak", a to sve zbog toga, zato sto ciljaju na bosnjacke glasove, jer ih Hrvati I Srbi otresu ko slinu od pod kad dodju da traze njihove ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
...jbg, želja, tvoj bivši šef se sjaranio sa titom i sa bogom...džaba ti sad...
Sto su mi pametni ovi iz DF-a, rodi ih majka... Sve pametnica do pametnice. Molim Boga da sacuva ovu zemlju i narod o vas takvih kakvi ste.
da, ne mogu zato ce DF napraviti program da samo siromasni placaju!!!!
Sa sobom vode dva busa i svako dvoranu napune.. Komsic je u vlasti od kraja proslog vijeka i svi ovi njegovi koji govore o promjenama misle i na njega
da bas, sam tako vidio i ja neki dan u Ilijasu, jedan bus u kojem su "politicari" i druga dva za njim u kojim je obicni narod kojem se predstalja to kao "izlet u Ilijas" STRAŠNO!
Zašto Željko Komšić na svojim skupovima priča u trećem licu, kada priča o vlasti. Pa zar nije on već 20 godina dio vlasti? Dva puta član Predsjendištva, načelnik Novog Sarajeva, gradonačelnik Sarajeva, ambasador BiH u Begoradu i slično?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)