Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patriota Zeljko, DF-patriotska stranka ?? HAHAHAHAHHAHAA Ima li koja opcina u BiH da DF bitange nisu podrzale protivnicke stranke ! Ljudi, vjerovali ili ne DF je podrzao Covicev HDZ u Neumu, ako meni ne vjerujete slobodno provjerite :)
Ima jos jedna vijest, a to je da je CIK kriminalna organizacija-DOKAZANO. Sve da su prihvatili njegovu kandidaturu, nije imao pravo biti kandidat sve do 2022. godine, to je CIK opet prevario zakon i gradjane. No, nije sve tako crno, pa je analiza pokazala da taj ratni zlocinac gubi masovno podrsku. Na ovim lokalnim izborima je dobio samo 48% glasova, a struktura glasaca pokazuje da su za njega glasali samo penzioneri. Opozicone stranke su dobile 52% glasova.
Mreža politička emisija Federalne TV u Velikoj Kladuši https://www.youtube.com/watch?v=Vv0k2bj4QQw :)
Pada Focak s krova uhvati se za oluk i zove zenu: nemoj stavljat meso u supu ja cu danas rucat u bolnici! HAHAHAAHAHAHAHAAAHAHAH
Ma nemoj ga vračat, šalim se dače "babo"još jedan. Čuj neče sa Bakirom, , neče sa Fahrom a jebiga hoče sa babom, , šta će kad neće niko jelde, ja mudrijaša velikog
Evo pošteno to "zlatni ljiljan" nikad ne bi uradio, a koliko si ti "zlatni" evo vidimo. Politika je čudo.....
ovo smece je davno trebalo ovjeriti
Dobio "ljiljana"presjedio u kafani citav rat vrati ljiljan "moralisto"
@patos cuj nije bila ofanziva pa ti ili si prespavo rat ili si na teskim drogama?
Sramota, ali to je ta politika. Goli interes i kurvanje, svako sa svakim...nije za običan svijet. Guzova bi za komad vlasti dali svi od reda.
izdaja!
zeljko citas li kakav ti je rejting stranke kako mislis dalje. jel to ispada da se tvoji clanovi tebi moraju preko klixa obracati evo vidim ispod.
a za sta je konkretno komsic dobio ljiljana
ovaj df treba ukinut... luzerska partija, luzer komsic
Tacno mi dodje zao Bosanski Turaka. Citav svijet se okomio na njih jadne - Srbi, Hrvati, pa sada i jacajuce politicke snage desnice u Evropi i Americi (Trump), pa evo i sami Turci sada Turke more.
zeljko komsic zlatni ljiljan...hehehe koje su ove komunjare kurve
A vidi ovog mejta na slici.On za Ahireta,a pocinje karijeru ponovo.Al' hajde,ako je narod izabrao neka uziva u dobrom zivotu sa svojim miljenicima. Sad ce navaliti zahtjevi za azil u Kladusi.
Žac utopio zlatnog ljiljana za fikretove pare... **** mu pas obraz
ZIVJELA REPUBLIKA KRAJINA I PREDSJEDNIK FIKRET
NISI DOBRODOSAO BAKIRE
@KrajinaBabo bakir nije dobrodosao a abdic jos manje kladusa je gotova
Ne predstavlja ratni zločinac (presuđeni) nikakve Muslimane u Krajini! To je šaka-jada nepismenih ljigavaca koji su dali sinove u razbježanu vojsku tzv. AP ZB ili su i sami u njoj učestvovali! Osim toga, Fikret Abdić je čovjek koji se borio protiv Države BiH, nanio joj velike žrtve, zavadio braću i pomagao njenim neprijateljima i zbog toga bi mu mjesto do smrti trebalo biti u zatvoru! Naravno, trebala je SDA predložiti izmjene izbornog zakona bar u Federaciji BiH, a sada je kasno!