Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon poplava, jedina pozitivna priča u Maglaju je dolazak Željka Komšića i Emira Suljagića. Trebali ste vidjeti radost na narandžastim ulicama.
DF do pobjede! :)
Željko je naš ponos, a Emir naša nada! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koalicija sdp-sda, UJEDINJENI U KRIMINALU I KORUPCIJI!
EMIR SULJAGIĆ i ŽELJKO KOMŠIĆ KAO DIO PROJEKTA NEVLADINIH ORGANIZACIJA http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/2374/emir_suljagic_doktor_za_skandale.html U Slobodnoj Bosni je još u septembru 2012. pisano da cilj Emira Suljagića i njegove kampanje za prijavljivanje prebivališta u Srebrenici nije dobrobit ove općine i pobjeda Ćamila Durakovića na izborima za načelnika nego isključivo samoreklama i pokušaj rehabilitacije nakon silnih skandala zbog kojih je Suljagić tada bio politički mrtav. Ovu tvrdnju su iznijeli bivši Suljagićevi suradnici koji su sa njim i Durakovićem počeli raditi na kampanji za Srebrenicu i iz nje se povukli shvativši da su izmanipulirani od strane Suljagića. Suljagićev plan je bio: Nakon žestoke medijske kampanje i pritisaka, osigurati pobjedu Ćamila Durakovića na lokalnim izborima i instalirati ga na mjesto srebreničkog Načelnika. Na krilima te pobjede i euforije, Suljagić sa svojim najbližim suradnicima, razožaranim SDP-ovcima treba da osnuje novu bošnjačku stranku
Da pokusam pomoci Ilkayu Gundoganu sta nas rukovodi da glasamo za DF i SBB. Bar u mom slucaju i mnogih koje znam: METODOM ELIMINACIJE ! Znamo sasvim pouzdano ko ne valja i ko ce nas odvesti u provaliju : SDA i SDP. A SDA pogotovo. I sta nam ostane? Radoncic, Zeljko Komsic i eventualno "Nasa stranka". Hajmo sad da se vratimo bogatsvima i korupciji. Sta je korpucija. KORISTENJE JAVNIH DOBARA ZA OSTAVRIVANJE LICNE ILI PRAVNE KORISTI. Eh sad - pa nije Fahro Sunce mu zarko poljubim imao pristup javnim dobrima, telekomu, elektroprivredi, tenderima i drugim sranjima nego SDA a sad i SDP. Fahro se na privatnom trzistu izborio u zestokoj konkurenciji. Cak i ako ga je Alija pogurao sa milion ili dva (A otkud ALiji milion neko reche, to niko ne pita), Fahro je od toga napravio 500 miliona. A SDA je od 10 milijardi donacija dotjerala ovu zemlju na prosjacki stap. Eto tako mi dolazimo do nasih favorita - Metodom eliminacije govana !!!!
jednostavno DF !
Sto nas SDA i SDP spasavaju od podjele. Manite se podjela, spasavate vi nas evo 20 godian. De vi nama kazite npr. kako bi devalvacija KM uticala na smanjenje vanjskog duga ili vecu konkurentost nasih proizvoda vani ?
Dragi kandidati, ja nikome od vas nista ne vjerujem. Ja ne vjerujem sebi da sam ikakav kandidat, da dolaskom na vlast ne bih bila lopov. Ovoj zemlji treba privedba zakona koji ce vas sprijeciti da na vlasti budete hajduci. Kad to bude stimalo, svima nama ce biti svejedno jel na vlasti ovaj ili onaj. Do tada, svi su izbori uzaludni, samo vam legaliziramo hajduciju.
2 bitne stvari na narednim izborima ce se pokazati.1.stvar je koliki ce samo pad doziviti SDP,a koliko glasova DF,kao i broj glasova SBB-a i SDA.sigurno je da ce SDA da dobije najvise glasova,a DF i SBB ce da se bore za 2.i 3.poziciju 2.stvar je da ce se prvi put Komsic kao lider DF-a i Lagumdzija kao lider SDP-a naci u borbi za istu poziciju.obojica su nosioci liste za Parlament BiH i to iz izborne jedinice Sarajevo i Gorazde.Lagumdzija ce sigurno dobiti odgovor gradjana i ponizenje.to je realnost,ma koliko sdp jugand velicala svoga i ponizavala druge
Ne kazem da podrzavam druge, ali sta je to uradio Komsic za 8 godina svog mandata, da bi dobio podrsku naroda, da nas i dalje prave budalama. On i Suljagic, nisu nista bolji, i oni uzimaju od drzave i sto trebaju i ne trebaju, i vade se na postenje i pravdu. Nemojte mi te pateticne retorike, po kojoj ste i poznati. Cak Vam i Vas kolektiv ne vjeruje, kako cemo mi, narod?
mozda nije nista uradio za ovih 8,ali je uradio i previse onih 4 godine dok se borio da bi danas ti mogao/la da piskaras.to je istina
pa ne poznajem licno njega da bih ti odgovorio,a ne poznajem ni tebe.hvala.ko je supak,a ko ne stvarno ne znam
Hahahaha, pogledajte Suljagića šizofrenog što se utačko, pije tablete šakama da bi izgledo iole normalno al mu ipak ne polazi za rukom, hahahaha
Hahahah zato Bakreni puca od zdravlja i snage. Ne znaš ni šta je šizofrenija majmune maloumni! Kakav si ti kreten!
Pozdravi ridjobradog i budi koristan, pa mu na vrijeme obezbijedi sredstva za smirenje, jer ce mu 13. ujutro zasigurno trebati!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vuk dlaku mjenja ali ćud nikad. Zna se dobro ko je Emir Suljagić
Zna se naravno, čovjek koji želi dobro ovoj zemlji. Život ga, nažalost nije mazio kao Bakira I. pa mora na teži način doći do pozicije na kojoj će napokon nešto moći napraviti za dobrobit ovog napaćenog naroda kojeg je SDA stranka na čelu sa gosp. Izetbegovićem dovoljno dotukla i uništila!
https://www.youtube.com/watch?v=FaYuFmbhnp0
AMERICKI PLACENICI. KOMSIC OTISAO PO PARE, BIO NEKOLIKO MJESECI TAMO. SAMO RAZJEDINJUJ BOSNJAKE, ALI MI TO NE VIDIMO.
DF je vec unaprijed propali projekat,dokaz njihovoj losoj organizaciji i pristupu politickoj sceni u nasoj drzavi jeste i odstupanje nekoliko vaznih kandidata.
Oni su samo zelja propalog politicara Zeljka Komsica da nesto napravi na politickoj sceni u nasoj drzavi. S obzirom kakve je rezultate pokazao u predhodnom periodu sumnjam da moze nesto da uradi i vodi ovu stranku prema nekom politickom uspjehu !!
saberu ljudi sa svih strana i gradova pa da se kao predstave da ih ima puno, a svi glavni clanovi im napustili stranku a da jos nisu ni izasli na izbore
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ova stranka je stvorena od bivsih clanova drugih stranaka i to su sve stara lica iz bh politike tako da nista novo necemo dobiti niti osjetitio neke promjene jer su to vecinom politicki karijeraristi
posebno komsic i suljagic koji samo ganjaju fotelje i lagane i dobre plate a da pritom ne moraju nista da rade
Ova stranka nema uopste kvalitet da ovu drzavu izvede na pravi put,njihovi su se politicari vec negativno pokazali,njihov sef je prokockao ogroman brojglasova sa proslih izbora !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Primjetili smo da DF ide stopama SDP-a... Mogli ste to bolje :) Ali hajde, ne mogu svi biti pametni.