Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF je jedan obični ispr.ak od SDA. Najveći ljigavci i najveći uhljebi koji nemaju obraza. Seeenaade jaaa imaam obraaz, Senadeee viiidiiš tii ovoo, Seeenadee nikaad saa SDA... Ljigavče lažljivo prodani.
Druze Dzubur je digo milione maraka od poticaja za poljoprivredu, a od zemlje ima jednu saksiju.
Neće jugobalijski i proruski klix da objavi izuzetno bitnu raspravu između bivšeg gradonačelnika Mostara Safeta Oručevića i BH Blokatora Nermina Nikšića i Predraga Kojovića. Neće jer ih je ovaj otvoreno nazvao MALOUMNICIMA. Četiri saopštenja, a klix nijedno ne objavi. U drugom im govori da otvoreno igraju za HDZ baš kao što su igrali i zadnje izbore kandidovanjem Falatara. KLIX=NS/SDP=HDZ=PRORUSKI UTICAJ Hvala vam što ste otkrili svoje pravo lice.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Maske su već odavno pale. Nek Bošnjaci Mostara otvoreno kažu. Glasat ćemo za lopove iz SDA/DF samo da na vlast ne dođu hrvatski lopovi iz HDZ-a. Nek Hrvati Mostara otvoreno kažu, glasat ćemo za kriminalca i lopova Čovića jer ne želimo da na čelo Mostara dođu Bošnjaci. KAKO ĆE VAM BIT IDUĆIH GODINA I JEDNIMA I DRUGIMA??!?? ONAKO KAKO STE I ZASLUŽILI BESKIČMENJACI!!!
i ovom Dzuburu je mensecini samo fotelja draga, jebe se njega kao mostarca sto ga je SDA uz HDZ drkala sve ove godine
Hahahahahaj najveci prodavac magle u mostaru i najveci huskac i nacionalista dzubur svima ga mece :D
Tako to ide. Ne smije mjesni odbor razmišljati svojom glavom. POluge moći su u predsjednika stranke i ako mu se ko ne sviđa on raspusti i to ti je to pajdo. Pa ti razmišljaj svojom glavom?
Mahmut se nije htio prodati!
@BanAjdzent007 I taj sto zivi u Finskoj je krimic!Pricas o parceli nadomak Banovica.Da, to je vec u procesu obrade.Radnici rade 90/10 za sebe :D Citava ta organizacija je sama od sebe kriminalna, nema tu nijednog nevinog.Vidjeces uskoro ;)
"...ee zato ce sad Trcalo bit' poznat i registrovat' novu stranku na radost biraca Mostara,HNK i cijele Bosne..."
Cestiti i posteni DF clanovi vratite se u SDP! SDP ima ideologiju kao sto nema nijadna druga stranka u Europi. Plan gkobalista je unistenje Socialdemokratije kao jedine brane neokapitalizmu. Naj bolji primjer su Sicialdemokrati Svedske, Njemacke, Austrije , koji su tokom 70 godina nakon drugog svjetskog rata radili na pravima radnika, porodilja, nezaposlenih, invalida. 30 Dana odmora , regresi, bolovanje sve su to stvari koje se danas podrazumjevaju a djelo su SDP ovaca!
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada neki barovi u Zagrebu su uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
DF raspustio odbor u Mostaru nakon njihovog protivljenja koaliciji sa SDA --- Crveno - zelena prostitucija a svodnici Ridjobeg i Komso. Na kraju ce svi fasovati sifilis kada im ga crnokosuljas Covka uvali.
SDP=srpska dobrovoljacka partija je podrzavala Momcila Krajisnika i Radovana Karadzica u svim njihovim planovima i zamislima. To je izjavio licno Radovan Karadzic u Sudnici Haskog tribunala, kada je kazao " sekularosti SDP su podrzavali nasu politiku i sve nase odluke, zamisli i planove i suprotstavljali se zajedno sa nama Aliji Izetbegovicu u ocuvanju drzave BiH, dok smo se mi zajedno sa sekulatistima iz SDP-a zalagali za Jugoslaviju. Radovan ih odade da su petokolonasi i izdajnici BiH.
Hahahah, koliko ih je ostalo u demf mogu na skuter sjest svi. Kakva septicka jama od demfa na celu sa pjandurom sejdom
Dolazi na naplatu Petak 13
SVE stranke u SREBRENICI su stale u PROBOSANSKU koaliciju, samo SDP=srpska dobrovoljacka partija u PROSRPSKU koaliciju. Nije cudo, Nermin Niksic je u vise navrata izjavio da su njemu prava braca pripadnici Vojske RS koji su pocinili Genocid i pripadnici HVO-a koji su pocinili UZP, a da Niksicu i SDP-u nisu braca niti ce to ikada biti Bosnjaci-Muslimani pripadnici Armije RBiH koji su svojim zivotima i tijelima branili drzavu BiH. Niksic i SDP su izdajnici i neprijatelji BiH i Bosnjaka.
mahmut trcalo je smrad
neznam zasto ostavljate oblutak 123 na vrhu komentara ja nisam df ovac ali mislim da je to ispravna odluka zeljke komsica zlatnog ljijana.ostavite moj komentar kao prvi