Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrška bosancu predragu!
Busuladžić nije bio fašista, nego je bio anti-fašista ali i anti-komunista, što zatucanim komunjarama ne može u glavu i što mu nikako ne mogu halaliti. Po njima samo su oni anti-fašiste. Ovakvim stavovima su upravo pokazali koliki su fašisti i na sramotu Naše Strane, DF-a, Kojovića i Srne. Sramite se. http://coolin.ba/mustafa-busuladzic-bio-je-antifasista-to-potvrduju-citati-iz-njegovih-tekstova/
Evo na kojoj je strani u Mostaru bio Kojević 1993 g. i sad je kao protiv njih on nije ni vino ni voda odnosno bevanda. I Sada ima 12 god.uhljebio se u državne organe i prima platu od 4.600 KM. https://pbs.twimg.com/media/DX6wt53XkAAZ_l3.jpg:large
Moja puna podrska Predragu Kojovicu, ipak je on bio tamo gdje je trebalo kao i njegov otac ... nema se njemu sta zamjeriti, da pitate bilo kojeg covjeka u Sarajevu ili okoji je branio Sarajevo nece imati nista protiv Kojovica ili bilo kojeg pravoslavca ... ipak on ne treba da se upusta u ove seoske rasprave oko skole i naziva, kamo srece da nam je to najveci problem u BIH ...
prica o tom Busuladjicu je bez veze, nije se uopcw trebao davati naziv po njemu, bez veze, ima Sarajevo toliko heroja i junaka da ne moze napraviti objekata da ih sve nazove po njima ... i jos se americka ambasada ukljuci, tako bez veze i prozirno ... ne ukljuci se kada se nazove nesto po mladicu i karadjicu i sl. ili ulice po najgorim ustasama u mostaru i herceg. ili u rs-u .... mislim bas bez veze ...
Nije Kojović izglasao poništenje odluke protiv M.B. nego bošnjaci kojih ima u Skupštini 28 a ostalih 6 Delegata koji primaju preko 4.000 KM. za nerad.
Kritikuje se ideologija M.Busuladžića od prije 73 god. a nekritikuje današnja ideologija protiv države Dodika ,Ćovića SNSD-a , današnji nazivi presuđenih zločinaca nego se snjima hvale i daju im novčanu potporu. Lahko mu je krikovati u Sarajevu nek ode u B.Luku i I.Sarajevo pa nek sa opštine I.Sarajevo skida postere sa svakog prozora genocidaša Mladića.Ili na Pale ili u Mostar skida nazive presuđenih zloćinaca.
Da nije bilo ovog incidenta nikada nebib ni cuo za tog Busaldzica, gdje ga nadjose???
Ma kakav Busaldzic-ko je on???? Ima 1000000 zasluznih ljudi da se skola nazove, na kraju krajeva zasto mora po bilo kom i da se naziva????
Ovo je onaj supa. sto je nosao onu ogromnu zlatnu kasiku po Sarajevu.....
smrt fasizmu i zatucanim nacionalistima zivjela Republika BiH
Pokušaj zicerovanja POLITIČKIH POENA. Kojoviću protiv čega se boriš pa se nazivaš patriotom, pod ruku onu Babićku i tenorski put zemlje prem koje ste izjašnjeni da ste VOZ ....
Busuladzic - dokazani fasista?! Politicki seljoberi - obrazujte se!
Najveći fašista, mason,prason, ljudski izmet j.b. tito
Dokazani govnar i trecorazredno piskaralo.
Tako to biva kad se oni koji mrze sve što nije Islam pozivaju na islamofobiju, pa gospodo imate pregršt islamskih zemalja gdje možete živjeti u svom rahatluku, Bosna i Hercegovina je država svih njenih građana!
@ErikBerne Jesam li ja slučajno i pomislio da se nečija vjerska prava smiju osporavati, nažalost ne mogu dobaciti do Francuske da im to kažem, ali ovdje tačno znam šta je Bosna i kako samo može živjeti i imati podršku u svijetu, niko neće podržati islamsku državu, uključujući i većinu muslimana ovdje.
Ma dokaz je da mi bosnajci vise volimo vlhe na vlasti negod a sami sa sobomupravljamo. I jedna vlasina je primjer politicara kod nas. Jesmo glupi majko moja.
glup si ti ali ne kontas....posto si glup ;)
taman ce SDA ovim potezom ujediniti gradjansku opciju 😊😊
@gumenakita NECE NE BOJ SE IAKO SU TE POKUSALI U SHOPU UKRASTI
koliko samo maloumnika medu komentarima. mjesate komizam, socijalizam, islam, fasizam, babe i zabe.povezivanje stvari koje su u relaciji nije vam jaca strana. naša stranka tj njeno djelovanje je jedno od svjetlijih tačaka u našoj zemlji.fasizam trebamo istjerati prvo iz svoje avlije pa onda očekivati od drugih isto.
Ošišaj se k’o insan! Siso jedna četnička!
Sta je? Ne mozes bez kockastih glava?
NEDAMO MU MI ON JE NAS FRAJER SA MEJTASA VI SE SISAJTE KO OVCE
I Kojovic i Denis (Muhamed) su ološ četnički.
A sta si ti misu?
JESU, I ONDA PRESLI NA ISLAM I MI IH NEIZMJERNO VOLIMO